România – Danemarca, finala din grupă la Europenele de handbal

Astăzi, de la 19:30, avem România – Danemarca, finala din grupă la Europenele de handbal din Suedia. După înfrângerea dramatică în fața Norvegiei, din meciul de debut, „tricolorele” au învins Rusia, Croația, Ungaria și Cehia. Pe pariu că le bat și pe daneze?

mk2_2276_273555_58502d921
Credit foto: swe2016.ehf-euro.com

Ne asumăm subiectivismul și spunem că naționala României este cea mai frumoasă echipă de la Campionatul European feminin de handbal din Suedia. După cum au jucat „fetele noastre”, în special contra Rusiei și Ungariei, putem spera la podium.

Ultima confruntare din Grupa a II-a este cu Danemarca. Va fi ca o finală, dat fiind și palmaresul danezelor, de trei ori campioane olimpice, de trei ori campioane ale Europei și o dată campioane mondiale.

Noi suntem convinși că vom învinge, pentru că România este într-o formă fantastică. Și nu avem un optimism gen Dumitru Dragomir, care spunea: „putem câștiga… totul e să și putem”. Strigăm cu toată puterea: „România, victorie!”. Cristina Neagu a marcat 43 de goluri în patru meciuri și e golghetera la zi a turneului final. Are cele mai multe aruncări pe poartă dintre toate jucătoarele care participă la acest turneu final: 76. O pot opri danezele? Nu au cum! Puteți paria pe acest meci la Stanleybet, unde sunt câteva cote foarte interesante.

„Echipa noastră ştie cum să reuşească. Ne gândim că putem obţine ce ne dorim dacă ne apărăm. În faţa noastră va fi o formație redutabilă, care se simte aproape ca acasă, Danemarca va avea foarte mulţi suporteri. Dar nici noi nu ne simţim singuri, avem mulţi suporteri şi cred că va fi un meci special”, a spus Ambros Martin, selecționerul României.

Vezi și:   Săptămâna fantastică a sportului românesc

Unde vedeți marele meci? Acasă sau în oraș? Nu are importanță. De oriunde ați fi, puteți să descărcați aplicația Stanleybet și să pariați de pe mobil pe victoria României. Am prins până acum niște cote super ok la acest operator.

O victorie împotriva nordicelor garantează prezența în semifinalele competiției, indiferent de celelalte rezultate din grupă. Să aruncăm o privire și în ograda vecină, adică în grupa I: acolo, lupta pentru calificarea în semifinale se dă între Olanda, Franța și Germania.

Totul e posibil! Hai România!

------------------------------
Dacă ţi-a plăcut articolul intră în Comunitatea SPORTescu de aici și distribuie-l către prietenii tăi. Poate și ei vor să-l citească. Mulțumim.
----------
Acest articol este proprietatea SPORTescu.ro, fiind protejat de legea drepturilor de autor. Preluarea conținutului se poate face doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articolul respectiv.

LĂSAȚI UN MESAJ

Loading Facebook Comments ...