Rapidistele s-au distrat în Norvegia în Champions League

Rapidistele s-au distrat în Norvegia în Champions League. Campioana României a câștigat fără drept de apel, 36-29, cu Storhamar, în etapa a 9-a din grupa B.

rapidistele
FOTO: Razvan Pasarica / SPORTPICTURES

În prima parte, Rapid a condus aproape tot timpul, chiar și la trei goluri, 15-12, 17-14, reușind să intre la cabine în avantaj, 17-15.

Repriza secundă a fost la discreția formației bucureștene, care și-a mărit constant avantajul, de la 22-21, la 31-23, pentru ca în final să se impună cu un concludent 36-29.

„Victorieee la Storhamar! Visul european continuă”, a notat Handbal Rapid București pe Facebook după acest nou succes.

Principalele marcatoare pentru Rapid au fost Grozav, Ostase, Polman și Janjusevic, toate cu câte 5 goluri, în timp ce de la gazde s-a remarcat Jakobsen, cu 9 reuşite.

Rapid – Buducnost, în următoarea etapă din LC

În precedentele partide din grupa B, Rapid a înregistat rezultatele: 31-27 cu Lokomotiva Zagreb, 32-32 cu Metz Handball, 33-26 cu Kastamonu Belediyesi GSK, 34-32 cu Team Esbjerg, 30-30 cu Buducnost, 27-25 cu Storhamar, 30-32 şi 30-27 cu Gyor ETO.
După nouă etape din grupa B, rapidistele se află pe locul 3, cu 14 puncte, la egalitate cu liderul Team Esbjerg și cu Gyor (poziția a doua), dar cu golaveraj mai slab.
În următoare etapă din grupa B a Ligii Campionilor, campioana Românei va juca pe 9 ianuarie, pe teren propriu, cu Buducnost (Muntenegru).

 

------------------------------
Dacă ţi-a plăcut articolul intră în Comunitatea SPORTescu de aici și distribuie-l către prietenii tăi. Poate și ei vor să-l citească. Mulțumim.
----------
Acest articol este proprietatea SPORTescu.ro, fiind protejat de legea drepturilor de autor. Preluarea conținutului se poate face doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articolul respectiv.

LĂSAȚI UN MESAJ

Loading Facebook Comments ...