Rapid nu mai rezistă în Liga a V-a printre „tractoriști, cotonogari și manipulatori”

AFC Rapid nu mai rezistă în Liga a V-a printre „tractoriști, cotonogari și manipulatori”! „AMFB să ia măsuri!”, cer fanii giuleșteni după ce jucătorii au fost cotonogiți pe arena „Ion Țiriac”, în meciul câștigat (2-1) cu Dobroești. Rapidiștii reclamă că au auzit „înjurături incompatibile cu fotbalul”.

RapidÎn timp ce din punct de vedere legal nu se știe cine este continuatoarea lui FC Rapid București, dintre AFC Rapid și Mișcarea Feroviară, pentru fani e totul clar. Prima echipă are deja 170.000 de urmăritori pe Facebook și galerie de peste 1.000 de persoane la fiecare meci.

AFC-ul domină competiția în care este înscrisă, cu multe victorii la „scoruri de maidan”, gen Borussia Dortmund – Legia Varșovia. Viața nu mai e așa frumoasă când adversarii sunt preocupați mai puțin de fotbal și mai mult să dea la oase, așa cum s-a întâmplat cu Dobroeștiul.

„Echipe de tractoriști și manipulatori”

Relatarea de pe site-ul 1923.ro este delicioasă: „Andrei Dovleac a fost printre cei mai activi jucători pe care Rapid i-a avut în meciul cu Unirea Dobroeşti. Încă din primele minute, mijlocaşul nostru a făcut ravagii în banda stângă şi şi-a pus în patru labe adversarii. Unul dintre fundaşi n-a mai suportat asemenea umilinţă și, după ce s-a trezit cu mingea dată printre picioare cu talpa de piciorul lui Dovleac, l-a împins pe acesta în scările de beton de la marginea terenului. Apoi, din cauza durerilor, Andrei a fost schimbat. Acum am aflat că lovitura este una serioasă. La baza coloanei, jos, în zona noadei. Din păcate, astfel de momente sunt inevitabile când joci cu echipe de tractorişti şi manipulatori.”

Vezi și:   Renașterea Rapidului. Epopeea Lucescu (episodul 6)

Giuleștenii au arătat cu degetul spre alți „smardoi”, cei de la SSC Băneasa, care, „din fericire”, vor intra în faliment după ce i-a amendat Jandarmeria cu 30.000 de lei. Rapid a făcut apel public către AMFB să ia măsuri împotriva echipelor de cotonogari,  care mai și înjură: „Un gest ca acela de la meciul cu Dobroești, cumulat cu înjurăturile la adresa suporterilor de la final sunt incompatibile cu fotbalul”.

Credit foto: 1923.ro

------------------------------
Dacă ţi-a plăcut articolul intră în Comunitatea SPORTescu de aici și distribuie-l către prietenii tăi. Poate și ei vor să-l citească. Mulțumim.
----------
Acest articol este proprietatea SPORTescu.ro, fiind protejat de legea drepturilor de autor. Preluarea conținutului se poate face doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articolul respectiv.

LĂSAȚI UN MESAJ

Loading Facebook Comments ...