Ramona Farcău s-a retras azi. Niciun oficial de la Dinamo, ultimul său club, nu a fost prezent!

Ramona Farcău, golghetera Jocurilor Olimpice de la Beijing 2008, s-a retras azi din handbal, într-o conferință de presă în care au mai fost anunțate două evenimente.

Ramona Farcău
Foto: Florin Caramavrov

Niciun oficial al clubului Dinamo, ultima echipă la care a evoluat Ramona, nu a participat, deși conducătorii grupării din „Ștefan cel Mare” au primit invitații. Întrebată de ce nu e nimeni de la Dinamo în sală, fosta handbalistă a spus că nu știe, dar că, oricum, nu se retrage de la Dinamo, ci a ales să o facă alături de echipa care i-a fost cea mai dragă, Oltchim Râmnicu Vâlcea.

De altfel, conferința de presă de azi a fost dedicată și acestui eveniment, care va avea loc pe 5 august la Râmnicu Vâlcea: un meci de excepție, între Oltchim 2010, finalista Champions League în acel an, și actuala formație din localitate, HCM, care va fi, de altfel, și jocul de retragere al Ramonei Farcău.

La Oltchim 2010, vor mai juca, printre altele, Cristina Neagu, desemnată de trei ori cea mai bună handbalistă a lumii, ultima oară în 2016, Steluța Luca, prezentă și la conferința de azi, Valentina Ardean Elisei, Ionela Gâlcă Stanca, Luminița Huțupan Dinu, Narcisa Lecușanu, care a fost și ea alături de Ramona astăzi. Show-ul va fi transmis în direct pe TVR.

De asemenea, Ramona Farcău a anunțat că în toamnă își va deschide o Școală de handbal în București.

Fosta handbalistă a vorbit azi și despre ultimele experimente din handbalul românesc, de la Ploiești și Dinamo, unde, în ultimele 15 luni, și-a primit doar cinci salarii!

În sala de la Complex Stejarii, a fost prezent și Radu Voina, fostul selecționer al naționalei feminine de handbal și fost antrenor la Oltchim, cel care va sta pe banca acestei echipe și la supermeciul de pe 5 august.

Vezi si...  Cum să faci mai mulți bani din pariuri sportive cu Biletul zilei (P)

„În ultimii doi ani de activitate, m-am confruntat cu momente foarte grele. Un sportiv trebuie să se antreneze, să fie foarte bine motivat și să dea ce are mai bun pe teren, nu să se ocupe de detalii de care ar trebui să se ocupe managerii. Am înființat acest proiect, RFH Sport&Management, împreună cu Andreas (n.r. – psihologul sportiv Andreas Hniatiuc, viitorul soț al Ramonei), tocmai pentru a ajuta sportul și sportivii.”, a spus Ramona la conferința de presă.

------------------------------
Dacă ţi-a plăcut articolul și vrei să-l susții pe SPORTescu, iți dăm cateva idei:
- lasă un comentariu mai jos;
- intră în Comunitatea SPORTescu de aici;
- dă Share și transmite-l prietenilor tăi, poate și ei vor să-l citească.
Mulțumim.
----------
Acest articol este proprietatea SPORTescu.ro, fiind protejat de legea drepturilor de autor. Preluarea conținutului se poate face doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ.

Loading Facebook Comments ...

LĂSAȚI UN MESAJ