Narcisa Lecușanu, printre lectorii de la Sports Bussiness Academy

Narcisa Lecușanu va preda la Sports Bussiness Academy în această toamnă! Vicecampioană mondială cu naționala României în 2005, ea este acum membru în Comitetul Executiv al Federaţiei Internaţionale de Handbal (EHF).

În vârstă de 46 de ani, Narcisa Lecușanu ocupă în prezent funcția de președinte al grupului de lucru pentru dezvoltarea handbalului în cadrul Federaţiei Internaţionale de Handbal.

Campioană mondială la tineret în 1995 și vicecampioană mondială la senioare în 2005, Narcisa Lecuşanu a marcat 354 goluri în 134 partide pentru echipa națională a României.

Totodată, este câștigătoare a Cupei Cupelor cu Ikast Bording Elitte Handball din Danemarca în 2004 și cu Oltchim Râmnicu Vâlcea în 2007 și finalistă a Ligii Campionilor cu Oltchim în 2010.

A evoluat la CS Știința Bacău (România), Kometal Skopje (Macedonia), BVB 09 Dormund (Germania), TV Lützelinden (Germania), Ikast Bording EH (Danemarca), DH Aalborg (Danemarca) și Oltchim Râmnicu Vâlcea (România), echipe cu care a cucerit 7 titluri și 3 Cupe.

Narcisa Lecușanu, singura româncă ajunsă în Comitetul Executiv al EHF

După ce s-a retras din activitate în 2010, în urma unei accidentări la genunchi, a ocupat diferite funcții, printre care cea de secretar de stat în cadrul MTS, dar a fosy și vicepreședinte și director tehnic în cadrul Federației Române de Handbal și chairwoman Women’s Handball Board în cadrul EHF.

Narcisa Lecuşanu este singura româncă ajunsă în Comitetul Executiv al Federaţiei Internaţionale de Handbal (EHF), din care face parte din noiembrie 2017.

Sports Business Academy este prima academie dedicată profesioniștilor și iubitorilor sportului din Europa de Est areditată la nivelul Uniunii Europene.

------------------------------
Dacă ţi-a plăcut articolul intră în Comunitatea SPORTescu de aici și distribuie-l către prietenii tăi. Poate și ei vor să-l citească. Mulțumim.
----------
Acest articol este proprietatea SPORTescu.ro, fiind protejat de legea drepturilor de autor. Preluarea conținutului se poate face doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articolul respectiv.

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Loading Facebook Comments ...