Premiile SquashMania Aerosquash 2014 se joacă online

Premiile SquashMania Aerosquash 2014 s-au pus în mișcare astăzi și până pe 11 ianuarie iubitorii squash-ului din Romania își pot alege favoritii

premiile squashmania aerosquash 2014 pe sportescu editia I
Squash-ul
are rădăcinile undeva în 1830 însă cu 34 de ani mai tarziu, în 1864, își intră oficial în drepturi și la Harrow School se construiesc primele 4 terenuri.
Este un sport „de rachetă” care se joacă între 2 sau 4 jucători însă la noi nu sunt încă disponibile terenuri pentru dublu.

Este unul din sporturile care solicită toate grupele musculare și combinat cu înotul formează mix-ul ideal pentru cei care vor să-și mențină forma fizică sau să alunge aproximativ 1000 Kcal într-o oră.

Sunt 8 orase în România care au cluburi unde putem juca squash: București, Cluj, Timișoara, Brașov, Ploiești, Constanța, Oradea și Miercurea Ciuc

9 criterii de evaluare vor evidenția pe cei mai activi jucători, antrenori, arbitri sau cluburi care, prin acțiunile lor, promovează acest sport în România în prima ediție „Premiile SquashMania Aerosquash” care se desfașoară exclusiv online prin votul comunității SquashMania și al iubitorilor squash-ului.

Premianții își vor împărți peste 2700 de lei în abonamente de 5 sau 10 ore de squash în cluburile implicate sau în echipamente sportive oferite de sponsorii acțiunii: Aerosquash Băneasa, WePlay Brașov, HEAD Romania și West Side Constanța.
Partenerii online media implicati sunt: RomaniaLibera.ro, HotNews.ro, Instaglam.ro, ZeroFotbal.ro si SPORTescu.ro.

Mai aflăm câteva cifre importante de la prietenii noștri:
38 de terenuri sunt omologate, în acest moment, la nivel național
309 jucători apar în clasamentul general al Federației Române de Squash
53 de jucătoare sunt pe listele FRS din care 16 active
43 de arbitri certificați, din care 10 activi.
20 de antrenori certificati ESF (European Squash Federation) în România, 18 activi

Vom reveni pe 15 ianuarie cu publicarea câștigătorilor primei ediții „Premiile SquashMania Aerosquash” 2014.

SquashMania.ro este Comunitate a Iubitorilor de Squash din România cu 3150+ fani pe Facebook, 290 de membri în grupul dedicat exclusiv și multe acțiuni pentru promovarea acestui sport din păcate atât de puțin cunoscut la noi.

Tu ai jucat vreodată? Cum ți s-a părut?

------------------------------
Dacă ţi-a plăcut articolul și vrei să susții SPORTescu, iți dăm cateva idei:
- folosim unelte de marketing afiliat. Cumpărând prin link-urile afiliate, site-ul nostru primește un comision din partea magazinelor pe care le promovăm. Nu te costă nimic în plus și ai șansa să ne susții;
- intră în Comunitatea SPORTescu de aici;
- dă Share și transmite-l prietenilor tăi, poate și ei vor să-l citească.
Mulțumim.
----------
Acest articol este proprietatea SPORTescu.ro, fiind protejat de legea drepturilor de autor. Preluarea conținutului se poate face doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Loading Facebook Comments ...