Pocnesc petardele şi cad plombele la Dinamo

Ultimele noutăţi din “Ştefan cel Mare” vorbesc de amenzi grele pentru încălcarea legilor de Sărbători!

Nuova Guardia-galerie Dinamo.

Dinamo a ajuns o echipă în care primează petardele şi plombele. N-o spunem noi, ci chiar celebrul păpuşar Corleone, zis Mitică Dragomir.
Asta le mai trebuia câinilor insolvenţi! Sunt pasibili de o amendă usturătoare în preajma sărbătorilor de iarnă.”Organul” s-a autosesizat după declaraţiile sforăitoare ale lui Dumitru Dragomir, care a spus de curând că în echipa câinilor ar fi doi-trei fotbalişti şi restul petarde.

Aşadar, dacă Negoiţă încearcă să vândă un jucător din categoria secundă, intră sub incidenţa legii care interzice comercializarea articolelor pirotehnice. Şi dă-i amendă, coane Ionuţ!
Şi când vor bubui câteva petarde de-astea în mijlocul Şoselei Ştefan cel Mare, să vezi atunci tărăboi! N-o să mai înţeleagă nimeni nimic din fotbalul pe care-l joacă Dinamo. Cum adică, şi-aşa nu înţelege nimeni? Poc, poc, pocnesc petardele, nene!

“Nici la fotbal în sală nu faci faţă dacă nu ai patru jucători buni, d-apoi aici… Cu echipa actuală, Dinamo nu se bate la promovare în liga a 2-a!”, a mai opinat Corleone.
Situaţia ameninţă să se schimbe, potrivit ultimelor ştiri. Nimeni altul decât temutul atacant Marius Niculae, zis şi Săgeată, este gata să se întoarcă în Groapă.

De asemenea, „câinii” sunt la un pas de a câştiga duelul cu Internazionale Milano şi Chelsea pentru semnătura lui Ninu. Desigur, Narcise Bambara este în continuare inaccesibil. Poc-poc!

Între timp, Dinamo a fost la dentist şi a scăpat de Dorin Mateuţ ca de o măsea stricată. „După plecarea lui Stoican, m-a deranjat foarte mult că s-au vehiculat tot felul de nume de antrenori principali, dar despre mine nu s-a spus nimic, nici măcar într-o paranteză”, a izbucnit Mateo.

Episodul a născut o controversă acută între fanii dinamovişti pe tema „cine este şi cine nu este legendă”. O petardă l-a propus antrenor pe Dănuţ Lupu. Să-i explice cineva că acesta nu poate speria adversarii precum „speria” produsele de pe rafturile magazinelor, pe când activa în Grecia.
Poc-poc!

Acest articol este un pamflet şi trebuie tratat ca atare.

Sursa foto: Răzvan Păsărică/sportpictures.eu

------------------------------
Dacă ţi-a plăcut articolul și vrei să susții SPORTescu, iți dăm cateva idei:
- folosim unelte de marketing afiliat. Cumpărând prin link-urile afiliate, site-ul nostru primește un comision din partea magazinelor pe care le promovăm. Nu te costă nimic în plus și ai șansa să ne susții;
- intră în Comunitatea SPORTescu de aici;
- dă Share și transmite-l prietenilor tăi, poate și ei vor să-l citească.
Mulțumim.
----------
Acest articol este proprietatea SPORTescu.ro, fiind protejat de legea drepturilor de autor. Preluarea conținutului se poate face doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Loading Facebook Comments ...