Naționala de tineret se va bate pentru locurile 5-8

Tricolorii au fost înfrânți de Franța (20-30) în partida din sferturile de finală ale Campionatului Mondial de tineret și astfel intră mâine în lupta pentru locurile 5-8.

Naționala de tineret se va bate pentru locurile 5-8

Naționala de tineret a României nu a reușit să producă surpriza în fața handbaliștilor francezi, însă s-a prezentat onorabil în fața unui adversar care, de la 2-2, s-a aflat tot timpul la conducerea partidei.

Deși au fost învinși, tricolorii vor continua lupta pentru o clasare cât mai bună, în compania unui adversar select, și anume Suedia. Handbaliștii suedezi erau cotați printre favoriții la câștigarea acestei competiții, însă  au fost protagoniștii unui rezultat neașteptat, pierzând în fața Egiptului în ultimul minut (27-28).

Celelalte rezultate înreginstrate în sferturile de finală ale Campionatului Modial din Brazilia sunt: Spania – Danemarca (21-22), Belarus – Germania (37-43). Ca atare, după meciul pe care îl vor disputa vineri cu Suedia, handbaliștii români vor întâlni Spania sau Belarus.

Ultima clasare între locurile 5-8 la un Campionat Mondial de tineret a fost în 2005 în Ungaria. Acea generație a obținut locul 6, iar din lot au făcut parte, printre alții, Valentin Ghionea, Mihai Popescu și Marius Sadoveac.

Credit foto: sportsudest.ro

------------------------------
Dacă ţi-a plăcut articolul și vrei să susții SPORTescu, iți dăm cateva idei:
- folosim unelte de marketing afiliat. Cumpărând prin link-urile afiliate, site-ul nostru primește un comision din partea magazinelor pe care le promovăm. Nu te costă nimic în plus și ai șansa să ne susții;
- intră în Comunitatea SPORTescu de aici;
- dă Share și transmite-l prietenilor tăi, poate și ei vor să-l citească.
Mulțumim.
----------
Acest articol este proprietatea SPORTescu.ro, fiind protejat de legea drepturilor de autor. Preluarea conținutului se poate face doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Loading Facebook Comments ...