Mulţumim, Simona Halep!

Simona Halep a pierdut categoric semifinala de la US Open cu italianca Flavia Penetta, 1-6, 3-6, dar merită să-i mulţumim pentru evoluţia ei din acest turneu. 

semifinala

Eşecul sever al Simonei Halep cu Penetta e inexplicabil când priveşti spre jocul româncei cu Azarenka sau cu Lisicki. Sau spre jocul Simonei din acest sezon de hard.

Simona nu a fost Simona în meciul din această seară. Nu am mai zărit privirea aceea tăioasă, nu am mai simţit spiritul victorios. Parcă fusese teleportată pe teren o jucătoare din a doua sută mondială şi pusă să joace o semifinală de Grand Slam.

Motivele înfrângerii neobişnuite, ca scor şi ca joc, sunt cunoscute probabil de Simona însăşi şi de antrenorul ei. Noi am văzut că nu i-a ieşit mai nimic, în afara ghemurilor câştigate în setul doi, de la 0-1 la 3-1, am văzut că a fost dominată categoric la toate capitolele şi la toate loviturile.

Tristeţea e mare, şi pentru ea, şi pentru apropiaţii ei, dar şi pentru noi, privitorii şi susţinătorii ei. Pentru că ne doream cu toţii foarte mult o finală la US Open şi, bineînţeles, un titlu de Grand Slam.

În viaţă, sunt şi astfel de momente, în care nu te regăseşti, nu îţi iese nimic. Din păcate, Simona a găsit momentul ăsta într-o semifinală de Mare Şlem.

Important este acum să analizeze împreună cu antrenorul ei şi să înţeleagă unde şi ce a greşit. Iar de aici să revină mai puternică şi mai greu de bătut.

Noi rămânem cu meciurile senzaţionale făcute de Simona până în semifinale, cu emoţiile intense pe care le-am trăit, cu bucuriile victoriilor din fiecare tur, dar mai ales cu cele din optimi şi sferturi.

Pentru toate acestea, îţi mulţumim, Simona!

------------------------------
Dacă ţi-a plăcut articolul și vrei să susții SPORTescu, iți dăm cateva idei:
- folosim unelte de marketing afiliat. Cumpărând prin link-urile afiliate, site-ul nostru primește un comision din partea magazinelor pe care le promovăm. Nu te costă nimic în plus și ai șansa să ne susții;
- intră în Comunitatea SPORTescu de aici;
- dă Share și transmite-l prietenilor tăi, poate și ei vor să-l citească.
Mulțumim.
----------
Acest articol este proprietatea SPORTescu.ro, fiind protejat de legea drepturilor de autor. Preluarea conținutului se poate face doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Loading Facebook Comments ...