Mircea Rednic, mai slab decât Florin Bratu! Schimbați ceva, dați credit tinerilor, lăsați mercenarii!

Mircea Rednic are rezultate mai slabe decât Florin Bratu, antrenorul cu care Dinamo a început acest campionat. Ultimele înfrângeri, 1-4 și 0-3, arată că actualul tehnician n-a reușit să schimbe nimic în jocul echipei, ba dimpotrivă.

FOTO: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Cu Rednic pe bancă, Dinamo a suferit umilințe de neimaginat, acest 1-7 la total din ultimele două partide, dar și eliminarea din optimile Cupei României în fața unei formații de Liga a treia, Csiksereda, după loviturile de departajare, 3-3 după prelungiri!

Dar cel mai îngrijorător pentru fanii dinamoviști este faptul că jocul nu merge. Implanturile făcute la repezeală nu au avut când să se integreze în echipă, chiar dacă Montini, Zenke și Ait-Atmane poate că au o valoare mai mare decât mulți jucători din lot.

Mircea Rednic a greșit!

Rednic a greșit de la început, am mai spus-o, când a declarat că are cel mai bun lot din Liga 1, pentru ca apoi, la numai câteva zile distanță, să înceapă să-și „execute” jucătorii. Săgețile aruncate spre aceștia au stricat atmosfera în vestiar și au scăzut dramatic încrederea fotbaliștilor în forțele proprii.

Cum să mai joace orice jucător la capacitate maximă, când i se transmite constant ba că are salariu prea mare, ba că la finalul lui 2018 poate zbura de la echipă? Pun și eu o întrebare: Cine i-a dat acest salariu? Și l-a fixat singur, fără știrea conducerii clubului?

Dar iată rezultatele lui Dinamo cu Mircea Rednc antrenor: 7 meciuri, o singură  victorie (obținută greu la Voluntari, în ultimele secunde), 4 egaluri și două înfrângeri, golaveraj 5-10, 7 puncte obținute, ceea ce înseamnă o medie de 1 punct per meci!

Iată și statistica lui Florin Bratu în actualul campionat, până la îndepărtarea sa: 9 meciuri, 3 victorii, un egal, 5 înfrângeri, golaveraj 12-17, 10 puncte, adică o medie de 1,1 puncte pe meci.

FOTO: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Claudiu Niculescu a stat la echipă doar pentru trei meciuri: un egal și o înfrângere în campionat, plus o calificare în optimile Cupei României, după 3-1 cu Dacia Unirea Brăila din Liga a doua.

Degringoladă din cauza deciziilor manageriale

Consider în continuare că s-a făcut o greșeală când a fost îndepărtat Bratu. Mai rău de cum a ajuns acum echipa nu se putea, ba dimpotrivă. Dinamo e în degringoladă din cauza deciziilor manageriale proaste. E drept că nici Rednic nu poate face nimic, dar, la valoarea și experiența lui, mă așteptam totuși la mai multe puncte câștigate.

Un sfat: lăsați mercenarii, faceți o echipă tânără, oricum ați pierdut cinci ani degeaba. Mai pierdeți unul, dar puteți forma o echipă frumoasă. Credeți că e posibil așa ceva la Dinamo?

------------------------------
Dacă ţi-a plăcut articolul și vrei să susții SPORTescu, iți dăm cateva idei:
- folosim unelte de marketing afiliat. Cumpărând prin link-urile afiliate, site-ul nostru primește un comision din partea magazinelor pe care le promovăm. Nu te costă nimic în plus și ai șansa să ne susții;
- intră în Comunitatea SPORTescu de aici;
- dă Share și transmite-l prietenilor tăi, poate și ei vor să-l citească.
Mulțumim.
----------
Acest articol este proprietatea SPORTescu.ro, fiind protejat de legea drepturilor de autor. Preluarea conținutului se poate face doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Loading Facebook Comments ...