Dinamo: surpriză mare pe banca tehnică

Dinamo: surpriză mare pe banca tehnică în meciul cu Poli Iași. Florin Bratu s-a trecut antrenor pe foaia de meci, deși fusese demis încă de joi. Omul însărcinat de Ionuț Negoiță să îl înștiințeze pe „Bratone” a uitat să-l informeze pe tehnician. Gafa în cazul lui Dănciulescu a fost și mai mare.

FOTO: Razvan Pasarica / SPORT PICTURES

Surse diferite din fosta, actuala și viitoarea Securitate ne-au povestit că Ionuț Negoiță a avut un șoc în timpul meciului cu Poli Iași (0-1) când l-a văzut pe Florin Bratu pe banca tehnică a „câinilor”.

„Ionuț semnase decretul de eliberare din funcție a lui Bratu încă de joi, dar se pare că angajatul care a avut misiunea să îl anunțe pe antrenor le-a spus tuturor din club, mai puțin celui în cauză. L-ați văzut pe jucătorul Dan Nistor în timpul meciului, cât de nedumerit a fost când Florin Bratu a încercat să îi dea o indicație tehnico-tactică. Eu sunt de profesie cititor pe buze și vă pot spune că și-a întrebat coechipierii: ce contractul meu, ăsta nu era dat afară?”, a constatat un general.

Întrebarea lui Nistor l-a destabilizat complet pe Hanca. Din această cauză, a tras mult peste poartă spre sfârșitul meciului, din câțiva metri, de unde era mult mai simplu să dea gol.

Dănciulescu era dat afară de câteva luni de la Dinamo!

Eroarea de comunicare a fost și mai mare în cazul lui Ionel Dănciulescu, care fusese dat afară de câteva luni de la Dinamo, dar nu îi spusese nimeni. Știa toată lumea din club, mai puțin Dănciulescu, Bratu și contabilul clubului, care i-a plătit cu precizie nemțească salariul în tot acest timp.

Vezi și:   Jürgen Klopp - muncă, ambiție, pasiune, noroc, succes

„Sincer, nu i s-a părut și lui ciudat că nu mai vorbise cu Ionuț Negoiță de câteva luni? Nu i s-a părut ciudat că, așa cum a observat Dinu Vamă, nu făcea nimic la club?”, s-a apărat omul care a uitat să îl anunțe pe „Danciu” că nu mai face parte din staf.

Având în vedere cele scrise mai sus, cei doi câini de pe emblema lui Dinamo ar putea fi înlocuiți foarte curând cu doi papagali, în cinstea lui Bratu și Dănciulescu.

Între timp, adevăratul vinovat pentru prăbușirea clubului „alb-roșu”, „blatistul Penedo”, scapă nepedepsit. Panamezul a lovit și la Iași, scăpând pe sub el mingea șutată de Flores (nu are importanță că a mai scos vreo trei șuturi pe care 8 din 10 portari nu le-ar fi apărat). Un singur om din fotbalul românesc l-a „mirosit”, dar nu îl mai ia demult nimeni în serios pe Ștucan.

Acest articol este un pamflet și trebuie tratat ca atare!

------------------------------
Dacă ţi-a plăcut articolul intră în Comunitatea SPORTescu de aici și distribuie-l către prietenii tăi. Poate și ei vor să-l citească. Mulțumim.
----------
Acest articol este proprietatea SPORTescu.ro, fiind protejat de legea drepturilor de autor. Preluarea conținutului se poate face doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articolul respectiv.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Loading Facebook Comments ...