Lupte pe plajă: 3 medalii pentru tricolori în circuitul mondial

Lupte pe plajă: România a obținut trei medalii în a doua etapă a circuitului mondial Beach Wrestling World Series 2021, desfășurată în Italia.

lupte pe plaja

În perioada 3-4 septembrie, a avut loc a doua etapă din cadrul Beach Wrestling World Series 2021, ce a fost desfășurată la Lido di Ostia, Italia. Luptătorii români au obținut trei medalii și tot atâtea clasări pe locul patru.

În limitele categoriei 50 kg, Ștefania Priceputu a cucerit medalia de aur, după ce a învins-o în ultimul act pe turcoaica Emine Cataloglu. Românca este la a doua clasare pe cea mai înaltă treaptă a podiumului din cadrul Beach Wrestling World Series 2021. În mijlocul lui iulie, ea triumfa la Saint-Laurent-du-Var (Franța), în prima etapă a circuitul mondial de lupte pe plajă.

La categoria 90 kg, Mihai Palaghia a dispus, în finala mică, de georgianul Dato Marsagishvil, iar, în aceeași fază competițională, Cătălina Axente (+70 kg) a ieșit victorioasă în confruntarea cu turcoaica Beste Altug. Cei doi s-au ales cu medaliile de bronz.

Trei luptători români au obținut clasări pe poziția a patra – Ștefan Coman (70 kg), Adina Irimia (70 kg) și Vasile Caraș (+90 kg).

Lupte pe plajă, locul 2 pe națiuni la fete

La lupte feminine, România s-a clasat pe locul secund în clasamentul pe națiuni.

Din delegația țării noastre au făcut parte zece sportivi – Ștefania Priceputu, Cătălina Axente, Adina Irimia, Denisa Fodor, Mihai Palaghia, Ștefan Coman, Vasile Caraș, George Bucur, Vasile Mînzală, Rareș Chintoan.

Prima etapă din cadrul Beach Wrestling World Series 2021 s-a desfășurat între 16 și 17 iulie, la Saint-Laurent-du-Var, Franța. Următoarele vor avea loc în Katerini (Grecia) (10-11 septembrie) și în Constanța (25-26 septembrie).

------------------------------
Dacă ţi-a plăcut articolul intră în Comunitatea SPORTescu de aici și distribuie-l către prietenii tăi. Poate și ei vor să-l citească. Mulțumim.
----------
Acest articol este proprietatea SPORTescu.ro, fiind protejat de legea drepturilor de autor. Preluarea conținutului se poate face doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articolul respectiv.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Loading Facebook Comments ...