6 medalii pentru România la turneul din circuitul mondial de lupte pe plajă!

6 medalii a cucerit România la turneul din circuitul mondial de lupte pe plajă – Beach Wrestling World Series, desfășurat în Franța.

6 medalii
Foto: Pagina de facebook FR Lupte

În perioada 16-17 iulie, a avut loc prima etapă a circuitului mondial de lupte pe plajă, desfășurată la Saint-Laurent-du-Var, a doua cea mai mare suburbie a orașului Nisa (Franța). Sportivii români au terminat competiția cu șase medalii: două de aur, două de argint și două de bronz.

Ambele medalii de aur au fost cucerite la feminin, de către Ștefania Priceputu (categoria 50 kg) și Cătălina Axente (+70 kg). George Bucur (70 kg) și Vasile Caraș (+90 kg) au pierdut în finale, alegându-se cu câte o medalie de argint. Pe cea de-a treia treaptă a podiumului au urcat Adina Irimia (70 kg) și Vasile Mînzală (80 kg).

Delegația României pentru acest turneu a fost compusă din nouă sportivi: Ștefania Priceputu, Denisa Fodor, Adina Irimia, Cătălina Axente (feminin) și George Bucur, Ștefan Coman, Vasile Mînzală, Nicolae Plaghia, Vasile Caraș (masculin).

Următoarele etape vor avea loc la Roma – Italia (3-4 septembrie), Katerini – Grecia (10-11 septembrie) și Constanța – România (25-26 septembrie).

------------------------------
Dacă ţi-a plăcut articolul intră în Comunitatea SPORTescu de aici și distribuie-l către prietenii tăi. Poate și ei vor să-l citească. Mulțumim.
----------
Acest articol este proprietatea SPORTescu.ro, fiind protejat de legea drepturilor de autor. Preluarea conținutului se poate face doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articolul respectiv.

1 COMENTARIU

  1. […] În limitele categoriei 50 kg, Ștefania Priceputu a cucerit medalia de aur, după ce a învins-o în ultimul act pe turcoaica Emine Cataloglu. Românca este la a doua clasare pe cea mai înaltă treaptă a podiumului din cadrul Beach Wrestling World Series 2021. În mijlocul lui iulie, ea triumfa la Saint-Laurent-du-Var (Franța), în prima etapă a circuitul mondial de lupte pe plajă. […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Loading Facebook Comments ...