Ionuț Negoiță vinde proiectul New Dinamo: 70% discount de Black Friday!

Ionuț Negoiță vinde proiectul New Dinamo, împreună cu tot ce se mai poate vinde din club: 17-18 fotbaliști, un tricou uitat în vestiar de Cosmin Contra, scaunul pe care a stat Adrian Mutu și paharul lui plin cu whisky, un bax de bere găsit sub perna lui Steliano Filip. Vor fi reduceri consistente de Black Friday!

negoiță
Credit foto: sportpictures.eu

Ionuț Negoiță vrea să scape de calvarul de la Dinamo și speră să vândă tot chiar de Black Friday, în cel mai comercial moment al anului.

După zile de consfătuiri cu experții în fotbal cu care s-a înconjurat încă de la venirea în „Ștefan cel Mare”, Negoiță a stabilit lista cu discounturi. Apoi, a luat legătura cu furnizorul de telefonie mobilă pentru a se asigura că în noaptea de joi spre vineri va putea prelua cel puțin 300 de apeluri în același timp.

Surse din exteriorul clubului ne-au indicat că proiectul de succes „New Dinamo” va beneficia de cel mai mare discount. Cine va dori să cumpere cu licență strategia implementată de „câini” în ultimii ani va plăti cu 70% mai puțin decât ar fi normal.

Ca să fie sigur că se epuizează tot stocul, patronul dinamovist este decis să reducă cu 50% prețul fotbaliștilor care au salariul mai mare de 100.000 de euro pe sezon, cu 35% pe cel al jucătorilor care câștigă între 60.000 și 99.000 de euro și cu 20% pe al celorlalți.

„Eu i-am spus domnului Dan Petrescu să așteptăm Black Friday ca să îl luăm pe Costache, dar el, bucureștean fiind, s-a grăbit. Am pus totuși ceva bani deoparte pentru această noapte, deoarece am înțeles că se ieftinesc și penalty-urile care urmează să fie acordate în meciurile rămase de jucat în acest an”, a spus Iuliu Mureșean, președintele CFR-ului din Cluj.

La rândul său, Gigi Becali s-a declarat circumspect: „Are dreptate Mitică Dragomir. Mi-a zis că Negoiță nu se pricepe la fotbal, dar este afacerist. L-a scumpit pe Nedelcearu cu două luni înainte de Black Friday, ca să aibă de unde să scadă prețul. Să vedem, poate îl iau la schimb cu Meme Stoica”.

Ionel Dănciulescu a fost surprins să se regăsească în oferta trimisă de patron către toate cluburile din primele șase eșaloane fotbalistice, discountul de 65% fiind făcut la salariul directorului general.

Pe listă se mai află un tricou uitat în vestiar de actualul selecționer Cosmin Contra, un scaun pe care a stat inegalabilul Adrian Mutu și paharul lui plin cu whisky, precum și un bax de bere găsit sub perna lui Steliano Filip.

Acest articol e un pamflet și trebuie tratat ca atare!

------------------------------
Dacă ţi-a plăcut articolul și vrei să susții SPORTescu, iți dăm cateva idei:
- folosim unelte de marketing afiliat. Cumpărând prin link-urile afiliate, site-ul nostru primește un comision din partea magazinelor pe care le promovăm. Nu te costă nimic în plus și ai șansa să ne susții;
- intră în Comunitatea SPORTescu de aici;
- dă Share și transmite-l prietenilor tăi, poate și ei vor să-l citească.
Mulțumim.
----------
Acest articol este proprietatea SPORTescu.ro, fiind protejat de legea drepturilor de autor. Preluarea conținutului se poate face doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Loading Facebook Comments ...