Invincibilul! David Popovici, aur și la 100 m liber la CM de înot juniori

Invincibilul! David Popovici a câștigat aurul și la 100 m liber la CM de înot pentru juniori. Este a patra medalie, dintre care trei de aur, obținute de sportivul român la competiția care are loc la Lima, Peru.

Finala probei de 100 m liber a fost câștigată fără emoții de David Popovici, cu timpul de 47.13. Pe locul doi aa fost croatul Jere Hribar, cu timpul 49.37, iar pe trei – cipriotul Nikolas Antoniou, cu timpul 49.91. Patrick Sebastian Dinu s-a clasat pe poziţia a cincea (50,09).

„Ce final frumos de reprezentaţie pentru David Popovici la Campionatul Mondial de înot pentru juniori de la Lima! Sportivul român în vârstă de 17 ani a cucerit medalia de aur în proba de 100 m liber, cu timpul de 47.13 s. David a dominat clar finala, terminând cursa la peste două secunde faţă de locul secund”, a notat Federația Română de Natație și Pentatlon Modern.

David Popovici, aur la 200 m liber și la ștafeta masculină

Campion mondial și la seniori, David Popovici a mai cucerit două medalii de aur la această ediție a CM: la 200 de metri liber și de la ștafeta masculină de 4×100 de metri liber.

De asemenea, fenomenalul sportiv român mai are o medalie mondială de juniori, un argint cu ștafeta mixtă.

------------------------------
Dacă ţi-a plăcut articolul intră în Comunitatea SPORTescu de aici și distribuie-l către prietenii tăi. Poate și ei vor să-l citească. Mulțumim.
----------
Acest articol este proprietatea SPORTescu.ro, fiind protejat de legea drepturilor de autor. Preluarea conținutului se poate face doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articolul respectiv.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Loading Facebook Comments ...