Craiova, ce parodie de echipă! Rușine! Mai bine rămâneți în Georgia!

Craiova, ce parodie de echipă, ce joc jenant, ce crasă lipsă de respect pentru fotbal, pentru fanii olteni și pentru meseria de fotbalist!

craiova
FOTO: Bogdan Balas / Sport Pictures

Fotbalul nu e pentru voi, băieți. La fotbal, trebuie să respecți și să te respecți, iar flăcăii ăștia care au intrat pe teren la Tbilisi se certau între ei când îi mușca mingea, își reproșau unul altuia atitudinea nesimțită, dar nu făceau nimic ca să schimbe ceva.

1-2 la Tbilisi, cu Lokomotiv, o formație care se zbate în mediocritate într-un campionat de care nici nu știe nimeni că există.

Echipa asta a Craiovei, pe care am ridicat-o în slăvi de multe ori, a fost penibilă vreo 60 de minute, crezând că poate învinge doar dacă stă pe teren și-și persiflează adversarii. S-a dezmeticit un pic la 0-2, când nu prea mai era mare lucru de făcut.

Jucătorii Craiovei s-au prezentat lamentabil, și-au bătut joc în primul rând de ei și de viitorul lor. Cine să-l mai transfere pe Ivan după un astfel de joc? În Liga 1 își va face veacul! Sau pe Cicâldău, mult lăudatul Cicâldău, care nu mai știe să dea nici măcar o declarație ca lumea la finalul meciurilor, dar să mai joace și ceva fotbal.

Craiova actuală face de râs fotbalul

Universitatea Craiova asta face de râs fotbalul din Bănie, e cel mai prost meci pe care l-am văzut eu al unei echipe din acest oraș măreț, care a dat fotbaliști imenși României. Dacă aș fi în locul lui Vătăjelu și Compania, aș emigra în Georgia și m-aș apuca de altă meserie.

Vezi și:   Ne jucăm de-a calificarea şi de-a neputinţa

Hai că m-am lămurit și cu Bergodi ăsta. Ce naiba l-a ținut pe bancă pe Mihăilă până în minutul 61 și pe Baiaram până în minutul 77. Nu că ar fi făcut Mihăilă mare lucru, dar, domnule mare antrenor italian, dacă ai coaie, schimbă ceva mai devreme, când vezi că ai tăi au jucat catastrofal în prima repriză!

Ar trebui să-și dea demisia Bergodi. A girat o mare rușine a fotbalului oltenesc și a fotbalului românesc.

Rămâneți cu toții acolo, în Georgia, și apucați-vă de viticultură, de oierit sau de orice altceva. Numai fotbal să nu mai jucați, nerușinaților!

------------------------------
Dacă ţi-a plăcut articolul și vrei să susții SPORTescu, iți dăm cateva idei:
- folosim unelte de marketing afiliat. Cumpărând prin link-urile afiliate, site-ul nostru primește un comision din partea magazinelor pe care le promovăm. Nu te costă nimic în plus și ai șansa să ne susții;
- intră în Comunitatea SPORTescu de aici;
- dă Share și transmite-l prietenilor tăi, poate și ei vor să-l citească.
Mulțumim.
----------
Acest articol este proprietatea SPORTescu.ro, fiind protejat de legea drepturilor de autor. Preluarea conținutului se poate face doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Loading Facebook Comments ...