Amina Roxana Capezan, bronz la Campionatele Mondiale de lupte de juniori

Amina Roxana Capezan (România) a câștigat medalia de bronz la Campionatele Mondiale de lupte (juniori) care se dispută la Ufa, în Rusia.

Amina Roxana Capezan

Pe Ufa Arena, luptătoarea Amina Roxana Capezan a câștigat medalia de bronz la Campionatele Mondiale de juniori, după ce a învins-o pe Khadija Jlassi, sportivă din Tunisia, cu scorul de 6-3, la categoria 65 kg.

În alt meci decisiv pentru o clasare pe locul trei, Manuel Stoica a cedat, scor 0-8, în fața iranianului Iman Mohammadi, la lupte greco-romane, categoria 63 kg.

Vasile Cojoc a pierdut în optimi, 0-8, cu iranianul Rezaali Mohammadhossein, în limitele categoriei 77 kg.

În recalificările categoriei 55 kg, Denis Mihai a fost învins cu 8-0 de kirghizul Akikat Kuljighit.

Krisztian Biro, singurul reprezentant român de la lupte libere, a fost întrecut în optimi, scor 1-5, de rusul Idar Khatanov, la categoria 74 kg.

La lupte feminine, Georgiana Antuca a pierdut în primul tur, 0-10, în fața indiencei Simran Simran, în limetele categoriei 50 kg.

În aceeași fază a competiției s-a oprit și Izabela Rotaru, după ce a fost înfrântă, 4-7, de kirghiza Nurzat Nurtaeva, la categoria 72 kg.

Această ediție a Campionatelor Mondiale de lupte pentru juniori se desfășoară în Ufa, Rusia, între 16 și 22 august, având peste 500 de sportivi în competiție, conform United World Wrestling.

Delegația României a trimis șapte sportivi, la toate cele trei stiluri – lupte libere (Krisztian Biro), lupte greco-romane (Denis Mihai, Manuel Stoica, Vasile Cojoc) și lupte feminine (Georgiana Antuca, Amina Roxana Capezan, Izabela Rotaru).

 

------------------------------
Dacă ţi-a plăcut articolul intră în Comunitatea SPORTescu de aici și distribuie-l către prietenii tăi. Poate și ei vor să-l citească. Mulțumim.
----------
Acest articol este proprietatea SPORTescu.ro, fiind protejat de legea drepturilor de autor. Preluarea conținutului se poate face doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articolul respectiv.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Loading Facebook Comments ...