Tutorial pentru Biletul Zilei la pariuri sportive în 2022

Biletul zilei la pariuri sportive include, de obicei, selecțiile cu cea mai mare probabilitate de câștig din meciurile care se joacă în ziua respectivă. Acest bilet este nelipsit din istoricul de pariere al jucătorilor constanți, reprezentând un test și, totodată, oportunitatea de a ieși pe plus pe termen lung.

tutorial

În cazul în care nu obișnuiești să plasezi un bilet al zilei, îți recomandăm să încerci, măcar o perioadă, o asemenea provocare. Ca să-ți fie mai ușor, citește tutorialul de mai jos. Vei afla unde, ce și cum este cel mai bine să pariezi.

Unde ar trebui să joci biletul zilei?

Sfatul nostru este să pariezi online, pentru că ai mai multe avantaje. În primul rând, nu plătești taxă de 5% din miza fiecărui bilet. În al doilea rând, plătești impozit numai atunci când retragi bani, nu din fiecare câștig. În plus, agențiile de pariuri online au numeroase oferte promoționale atât pentru clienții noi, cât și pentru clienții deja existenți.

Ca ofertă sportivă, operatorii online îți dau posibilitatea de a paria pe competiții din zeci de țări. Pe lângă ligile importante interne și internaționale, poți miza pe evenimente din țări „exotice”, precum Vietnam sau Uganda. Un meci de interes are și peste 250 de opțiuni de pariere, pentru piețe diverse (rezultat final, goluri, cartonașe, cornere, speciale).

Nu în ultimul rând, agențiile online transmit video live zeci de mii de evenimente sportive în fiecare an, nu numai din fotbal, ci și din tenis, baschet, handbal ș.a. Dacă ai cont, poți vedea meciuri care nu sunt date de niciun post de televiziune și, astfel, poți paria în cunoștință de cauză.

Vezi și:   Scrisoare către Jürgen Klopp

Ce să pui pe bilet?

Alegerea meciurilor de pus pe bilet este abia ultima etapă dintr-un proces complex, care are la bază documentarea și analizarea informațiilor găsite. Așa cum am spus, e foarte important să fi văzut jocurile anterioare ale echipelor implicate. În felul acesta, vei cunoaște stilul fiecăreia, punctele forte și punctele vulnerabile.

Apoi, trebuie să ai o bază de date solidă cu surse de informație: site-uri de statistică și site-uri pe care găsești știri la zi despre echipele și competițiile pe care joci cu regularitate. În cea de-a doua categorie poți include și paginile de pe Social Media ale cluburilor. De exemplu, pe paginile formațiilor din Liga I sunt transmise conferințele de presă susținute de antrenori înaintea fiecărei etape.

Înainte de a face analiza fiecărui meci, e bine să intri pe toate site-urile din baza de date și să afli tot ce se poate despre echipe. Astfel, vei putea aprecia corect șansele de câștig pentru evenimentele vizate.

După ce alegi două sau maxim trei selecții cu cea mai mare probabilitate de succes, vezi ce operatori oferă cele mai mari cote pentru acele selecții. Este indicat să ai conturi la mai multe agenții de top, tocmai pentru a-ți maximiza profitul.

În zilele cu multe meciuri, când nu ai timp să parcurgi toată oferta, te poți inspira și din sugestiile tipsterilor pe care îi urmărești și în care ai încredere, dar tot este bine să analizezi personal selecția pe care riști bani.

Cum să judeci miza?

În ceea ce privește managementul banilor, sunt două opțiuni: fie ajustezi miza în funcție de bankroll și de cotă, fie apelezi la o strategie de pariere precum Cota 2 (bugetul este împărțit în mize egale, plasate pe bilete cu cota medie 2.00). Orice variantă ai alege, este bine să te ții de plan, chiar dacă, la un moment dat, poate interveni o serie de bilete necâștigătoare. Ia totul ca pe o distracție și nu lăsa sub nicio formă pariurile să îți strice ziua.

Vezi și:   Lipsă de respect în Liga 2: adversarii Csikszereda nu știu maghiara!

 

------------------------------
Dacă ţi-a plăcut articolul intră în Comunitatea SPORTescu de aici și distribuie-l către prietenii tăi. Poate și ei vor să-l citească. Mulțumim.
----------
Acest articol este proprietatea SPORTescu.ro, fiind protejat de legea drepturilor de autor. Preluarea conținutului se poate face doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articolul respectiv.

LĂSAȚI UN MESAJ

Loading Facebook Comments ...