Tot răul spre bine la Dinamo: Torje, vânat de industria publicitară

Tot răul spre bine la Dinamo: Gabriel Torje și-a pierdut dibăcia și silueta de fotbalist, dar poate străluci în reclame TV. Dinamovistul este potrivit pentru a reprezenta imaginea unei firme de șervețele sau a unei șaormerii. Nu e de neglijat nici o carieră de filosof.

tot
Montaj foto

Un colos din industria șervețelelor și-a anunțat interesul pentru a colabora cu vedeta „câinilor”. „Nu am văzut alt fotbalist care să plângă așa des ca Torje. Dacă data viitoare va scoate din jambier un pachet de șervețele cu brandul nostru și își va sufla nasul, vom atinge segmentul de public reprezentat de microbiști și, în special, de galeria lui Dinamo, care, statistic, are cele mai multe dezamăgiri”, a explicat directorul de marketing al companiei.

Reclamă la șaorma!

Gabriel mai poate face bani și dintr-un alt presupus defect. Prin conformația mai puțin suplă, a atras atenția unei șaormerii din zona Colentina: „Așa cum se știe, avem mulți dinamoviști în cartier. Inițial, ne-am gândit să facem un contract de publicitate cu Alibec, dar nu mai e în vogă. Nu vrem să ne asociem imaginea cu cineva care lustruiește banca de rezerve a unei echipe care a luat-o cu 3-0 de la Hermannstadt. Dacă Ronaldo face reclamă la șampon, de ce nu ar face și Torje la șaorma?!”.

Negocierile vor demara după ce fotbalistul va depăși șocul eliminării din Cupa României. Nu a mai plâns, nu i-a reușit niciun dribling sau vreo pasă spre coechipieri, dar s-a certat cu fanii lui CS U Craiova, cărora le-a reproșat că sunt golani doar pe stadion, neavând tupeu să scoată „2 decibeli” în prezența nevestelor. Paranteză: (se spune că această observație i-a aprins becul lui Victoraș Iacob, care, pentru a combate fenomenul „hooligans”, îi va interzice în arenă pe bărbații neînsoțiți de consoarte).

Din învățăturile lui Gabriel Torje

După ce s-a calmat, Gabriel Torje și-a descoperit vocația de filosof: „Dacă cineva te iubește foarte mult, ceilalți te urăsc. Într-un meci de fotbal, poți să câștigi, să faci egal sau să pierzi. Meciul are 90 de minute fără prelungiri și se dispută cu o singură minge omologată, la două porți, cu oameni în tribune sau cu porțile închise. Pentru că jucăm în play-out și am ieșit din Cupa României, e aproape imposibil să mai prindem un loc de cupă europeană. Nu e deloc rușinos, doar suntem Dinamo! Țineți minte că și Juventus a jucat în liga a 2-a, iar apoi a promovat și joacă în Liga I, chiar dacă e pe ultimul loc”.

Fotbalistul reîntors la Dinamo are două mari regrete: 1. Că nu a fost atent și i-au căzut două puncte din buzunar când s-a urcat pe gard la meciul cu FCSB; 2. Că echipa sa a făcut și în acest an un event nedorit, adică a pierdut și Cupa, și campionatul.

* Acest articol este un pamflet și trebuie tratat ca atare!

------------------------------
Dacă ţi-a plăcut articolul și vrei să susții SPORTescu, iți dăm cateva idei:
- folosim unelte de marketing afiliat. Cumpărând prin link-urile afiliate, site-ul nostru primește un comision din partea magazinelor pe care le promovăm. Nu te costă nimic în plus și ai șansa să ne susții;
- intră în Comunitatea SPORTescu de aici;
- dă Share și transmite-l prietenilor tăi, poate și ei vor să-l citească.
Mulțumim.
----------
Acest articol este proprietatea SPORTescu.ro, fiind protejat de legea drepturilor de autor. Preluarea conținutului se poate face doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Loading Facebook Comments ...