Simona e stăpână, finală la Toronto!

Simona Halep s-a calificat în finala de la Toronto, după 6-4, 6-4 cu italianca Sara Errani.

Rogers Cup Toronto - Day 5

Oricât de mult a deranjat-o pe Sara Errani,  la Toronto, zilele astea, se vorbeşte româneşte. Aviz americanilor, care aşteaptă evoluţia Serenei Williams de la 1:30, ora României, şi calificarea ei în finală, unde se află deja Simona Halep.

Cum era de aşteptat, replica Sarei Errani a fost solidă, deşi în primul set loviturile în lung de linie ale Simonei au surprins-o, de multe ori, pe călcâie. Statică şi plătind tribut greşelilor neforţate, italianca a cedat primul set cu scorul de 6-4, fără ca aceste tare ale jocului ei să diminueze meritul Simonei, care a măcinat-o cu lovituri puternice, în special pe partea dreaptă.

În setul al doilea, am asistat la aceeaşi luptă echilibrată între cele două jucătoare, dar, pe fondul unui joc foarte bun făcut de Simona Halep, care a atacat în permanenţă prima minge şi a contracarat agresivitatea Sarei Errani cu lovituri care au ţintuit-o pe fundul terenului pe italiancă, meciul s-a încheiat cu acelaşi scor, 6-4, consemnându-se calificarea româncei în finala turneului şi acumularea a 585 puncte în clasamentul WTA.

Credit foto: digisport.ro

------------------------------
Dacă ţi-a plăcut articolul intră în Comunitatea SPORTescu de aici și distribuie-l către prietenii tăi. Poate și ei vor să-l citească. Mulțumim.
----------
Acest articol este proprietatea SPORTescu.ro, fiind protejat de legea drepturilor de autor. Preluarea conținutului se poate face doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articolul respectiv.

LĂSAȚI UN MESAJ

Loading Facebook Comments ...