România, în finala Trofeului Carpați după o revenire fantastică

România s-a calificat în finala Trofeului Carpați (masculin) la handbal revenind fantastic în repriza secundă a meciului cu Grecia, scor 31-27, după 13-16 la pauză.

În partida disputată la Pitești, tricolorii s-au văzut conduși la pauză cu 16-13, după o primă repriză în care au jucat confuz, fără orizont.

Grecia s-a desprins la șase goluri, 20-14, în partea secundă, însă România a revenit excelent, egalând la 23 și câștigând meciul cu 31-27, după ce a marcat ultimele trei goluri ale partidei.

Principalii marcatori pentru România în această partidă au fost Demis Grigoraş, cu 7 goluri, Daniel Stanciuc și Alexandru Ghivil, ambii cu câte 4 goluri.

În primul meci al turneului de la Piteşti, Georgia a dispus de Slovacia, scor 32-27.

România – Georgia, finala Trofeului Carpați

România și Georgia se vor înfrunta în finala Trofeului Carpați, în timp ce Slovacia şi Grecia vor juca în meciul pentrul locul 3.

Trofeul Carpaţi este ultimul test pentru naţionala României înaintea turneului final al Campionatului European masculin de handbal, unde tricolorii vor evolua în Grupa B, alături de Spania, Austria şi Croaţia.

La turneul final Euro 2024, care se va disputa în Germania, între 10 și 28 ianuarie 2024, sunt calificate atât Georgia, cât și Grecia.

Sursa foto: Federația Română de Handbal (Facebook)

------------------------------
Dacă ţi-a plăcut articolul intră în Comunitatea SPORTescu de aici și distribuie-l către prietenii tăi. Poate și ei vor să-l citească. Mulțumim.
----------
Acest articol este proprietatea SPORTescu.ro, fiind protejat de legea drepturilor de autor. Preluarea conținutului se poate face doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articolul respectiv.

LĂSAȚI UN MESAJ

Loading Facebook Comments ...