Simona i-a lăsat pe copii să bată mingea

Simona Halep a participat azi la Kids Day pe terenul central de la Arenele BNR și a bătut mingea alături de aproape 200 de copii.

IMG_0102

Azi am văzut ce înseamnă să fii un om cu bun simț, înainte de a fi vedetă. Am avut plăcerea să fiu prezent la Kids Day de la Openul Bucureștiului, cu Simona Halep în rol principal și am rămas impresionat de comportamentul numărului 3 mondial în clasamentul WTA.

În afară de faptul că a schimbat raliuri cu aproape 200 de copii, timp de 75 de minute, Simona a fost tot timpul cu zâmbetul pe buze, a vorbit cu micuții, i-a încurajat când aceștia nu prea nimereau mingea, i-a aplaudat când au ținut ritmul sau când au reușit o lovitură care a pus-o cât de cât în dificultate. Nu a dat niciun moment impresia că se grăbește sau că s-a plictisit. Ba din contră, cred că i-a plăcut foarte tare.

“Lăsați-i să bată mingea”, e replica Simonei dintr-o deja celebră reclamă. Simona însăși i-a lăsat pe copii să bată mingea. De fapt, au bătut-o împreună. Iar una dintre fetițe a fost chiar eroina (Simona în copilărie) din clipul publicitar!

Numărul 3 mondial a intrat pe teren la ora 11:00 și a ieșit abia la 12:25, după ce a stat câteva minute bune , la finalul schimburilor de mingi, și la o sesiune de poze, dar și la una de autografe. Și să nu credeți că totul s-a încheiat aici. La ieșirea de pe teren, micuții o așteptau din nou pentru autografe, iar campioana noastră nu a găsit niciun motiv ca să dezerteze, ci a rămas cuminte să dea semnături pe mingi, pe reviste sau pe tricouri.

Unii vor spune că, probabil, Simona a fost plătită să facă toate astea, dar aici nu e vorba de bani, ci de atitudinea acestei mari sportive și de modestia ei. Sunt mulți cei care au bani, dar sunt și mulți cei care au uitat de bunul simț, de onoare și de omenie.

Mulțumim, Simona Halep!

Puștiul a dat-o gata pe Simona cu pălăria asta:

IMG_0113

Paula, mare admiratoare de tenis:

IMG_0177

Simona s-a distrat de minune:

IMG_0141

Copiii și-au așteptat cuminți rândul:

IMG_0112

Înghesuială mare la autografe:

IMG_0232

------------------------------
Dacă ţi-a plăcut articolul și vrei să susții SPORTescu, iți dăm cateva idei:
- folosim unelte de marketing afiliat. Cumpărând prin link-urile afiliate, site-ul nostru primește un comision din partea magazinelor pe care le promovăm. Nu te costă nimic în plus și ai șansa să ne susții;
- intră în Comunitatea SPORTescu de aici;
- dă Share și transmite-l prietenilor tăi, poate și ei vor să-l citească.
Mulțumim.
----------
Acest articol este proprietatea SPORTescu.ro, fiind protejat de legea drepturilor de autor. Preluarea conținutului se poate face doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Loading Facebook Comments ...