Scoateți-o pe Serena din tenis!

Serena Williams trebuia exclusă demult din circuitul feminin de tenis.

serena

Pe bune, e alt gabarit, altă categorie de greutate. Mă uit la fetele astea cu care se bate și am impresia că s-a dat liber la un meci de box între Mike Tyson și Leonard Doroftei. Picioarele ei sunt mai puternice decât ale multor tenismeni, brațele ei mușchiuloase sunt cele ale unui culturist. Când prinde mingea în plin, parcă dă cu lopata sau cu bâta de baseball! Nu știu câți băieți i-ar scoate serviciile “trăznite” cu peste 200 de kilometri pe oră!

Pe Serena poți s-o bați doar când intră pe teren după o noapte de chef crunt și nu se mai poate ține pe picioare. Eu nici acum nu îmi explic cum a tăvălit-o Simona Halep cu acel 6-0, 6-2 în grupele Turneului Campioanelor. Nu ai cum să învingi așa un munte de carne și mușchi când tu ești o mână de om! Caut pe WTA, Simona are 60 de kilograme, Serena – 70! Eu aveam impresia că americanca are 120 și mă întrebam cum de se mișcă atât de repede pe teren.

Săraca Muguruza a fost strivită și ea de mastodontul de dincolo, dar a avut forța, la 6-4, 5-1, să se ridice, să se scuture bine și să joace din nou, cu o forță venită de nu se știe unde, până la 5-4. Pentru acele trei ghemuri câștigate, Gabrine trebuie declarată erou național în Spania.

Oameni buni, Serena face 34 de ani în septembrie! E o vârstă pentru o jucătoare de tenis. Eu, unul, sper să nu o văd și la 40 de ani în finală la Wimbledon.

Credit foto: sports.ndtv.com

------------------------------
Dacă ţi-a plăcut articolul și vrei să susții SPORTescu, iți dăm cateva idei:
- folosim unelte de marketing afiliat. Cumpărând prin link-urile afiliate, site-ul nostru primește un comision din partea magazinelor pe care le promovăm. Nu te costă nimic în plus și ai șansa să ne susții;
- intră în Comunitatea SPORTescu de aici;
- dă Share și transmite-l prietenilor tăi, poate și ei vor să-l citească.
Mulțumim.
----------
Acest articol este proprietatea SPORTescu.ro, fiind protejat de legea drepturilor de autor. Preluarea conținutului se poate face doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Loading Facebook Comments ...