România, din nou în circuitul internațional de patinaj artistic

România este gata să primească în competiție delegațiile de patinatori reprezentând douăsprezece țări pentru prima ediție a EduSport Trophy

patinaj artistic edusport trophy 2016
foto: pagina de Facebook Edusport Trophy

Douăsprezece țări reprezentate la prima competiție internațională de patinaj artistic ce are loc la București, după 4 ani de la închiderea patinoarului Flamaropol

În perioada 4-7 ianuarie 2017, Asociația Club Sportiv EduSport București, în parteneriat cu Federația Română de Patinaj, sub egida Uniunii Internaționale a Patinajului (ISU) organizează prima ediție a EduSport Trophy, competiție internațională de patinaj artistic, prima la acest nivel din ultimii patru ani.

Competiția va avea loc la Telekom Arena, patinoarul recent inaugurat în Otopeni (strada Drumul Gării Odăi).

La această primă ediție, vor concura patinatori la categoriile Seniori, Juniori, Novice, Cadeți și Copii.
Totodată, o premieră în România este și organizarea EduSport Recreational Cup, competiție pentru persoanele care practică patinajul la nivel amator și care va încheia evenimentul principal.

La ambele evenimente vor participa peste 100 de sportivi din douăsprezece țări: România, Bulgaria, Ucraina, Moldova, Serbia, Slovenia, Turcia, Suedia, Norvegia, Italia, Austria și Franța.

edusport-trophy-patinajGeorgiana Enache, președintele ACS Edusport București:
Suntem convinși că vom avea o competiție frumoasă, organizată la cel mai înalt nivel, pentru prima dată în București în ultimii patru ani. Deși lipsa infrastructurii necesare antrenamentelor și-a pus amprenta pe multe destine suntem convinși că toți acești copii și juniori talentați care vor participa la EduSport Trophy vor demonstra că nu renunță la visul lor de a fi campioni. Ne ajută enorm și susținerea sponsorilor noștri, Zitec și Carrefour România, dar și suportul pe care îl acordă partenerii Telekom Arena și Fundația Ion Țiriac în a le îndeplini visul. Promitem un spectacol minunat, la cele mai înalte standarde. Vă invităm în arenă!

Vezi și:   Motivație maximă pentru Slovacia U21 în meciul din Cipru

Detalii despre orele de competiție veți găsi pe site-ul organizatorului.

Intrarea este liberă pentru public. Așadar, între 4 și 7 ianuarie 2017, regal de patinaj artistic în București.

------------------------------
Dacă ţi-a plăcut articolul și vrei să susții SPORTescu, iți dăm cateva idei:
- folosim unelte de marketing afiliat. Cumpărând prin link-urile afiliate, site-ul nostru primește un comision din partea magazinelor pe care le promovăm. Nu te costă nimic în plus și ai șansa să ne susții;
- intră în Comunitatea SPORTescu de aici;
- dă Share și transmite-l prietenilor tăi, poate și ei vor să-l citească.
Mulțumim.
----------
Acest articol este proprietatea SPORTescu.ro, fiind protejat de legea drepturilor de autor. Preluarea conținutului se poate face doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Loading Facebook Comments ...