Patinaj Artistic: Semnal pozitiv pentru România la EduSport Trophy 2017

16 patinatori români pe podiumul celei mai recente competiții internaționale de patinaj artistic organizată la București între 4 și 7 ianuarie. Oficialii Uniunii Internaționale de Patinaj Artistic acordă României calificativul excelent

Semnal pozitiv pentru România la EduSport Trophy 2017
EduSport Trophy 2017

Oficialii și observatorii Uniunii Internaționale de Patinaj Artistic au acordat României și organizatorilor primei ediții a EduSport Trophy calificativul excelent si atestă faptul că seria de competiții EduSport Trophy poate continua.

(P) Vrei să cumperi online? Vezi ce ți se potrivește: produse de nutriție sportivă, produse pentru alergare, pescuit, sporturi de iarnă

Organizată de Asociația Club Sportiv EduSport București, în parteneriat cu Federația Română de Patinaj, sub egida Uniunii Internaționale a Patinajului (ISU), competiția EduSport Trophy a reunit la start peste 70 de participanți din România, Italia, Germania, Norvegia, Cipru, Bulgaria, Turcia, Republica Moldova și Ucraina.

La evenimentul principal au concurat patinatori la categoriile Seniori, Juniori, Novice, Cadeți și Copii. După încheierea competițiilor oficiale și-au demonstrat măiestria pe gheață și concurenții care au participat la la EduSport Recreational Cup, primul concurs organizat exclusiv pentru amatori.

Andreea Pascu (Ionescu), antrenor și vice-președinte al ACS EduSport București: „Felicit toți concurenții pentru rezultatele obținute și sper ca în următorii ani România să ofere tot mai multe oportunități patinajului artistic ca sport, atât prin construirea unei infrastructuri dedicate antrenamentelor mai adecvată pentru o capitală a unei țări europene, dar și prin aducerea a cât mai multe competiții internaționale la noi în țară”.

Prima ediție a EduSport Trophy a beneficiat de susținerea sponsorilor ZiTEC și Carrefour România, dar și a partenerilor Telekom Arena.

------------------------------
Dacă ţi-a plăcut articolul și vrei să-l susții pe SPORTescu, iți dăm cateva idei:
- lasă un comentariu mai jos;
- intră în Comunitatea SPORTescu de aici;
- dă Share și transmite-l prietenilor tăi, poate și ei vor să-l citească.
Mulțumim.
----------
Acest articol este proprietatea SPORTescu.ro, fiind protejat de legea drepturilor de autor. Preluarea conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și link către această pagină.

Loading Facebook Comments ...

LĂSAȚI UN MESAJ