Pariați ținând cont de ponturile lui Alin de pe 10pariuri.ro

Dezvoltarea tehnologică a produs schimbări în toate domeniile. Dintr-odată totul a devenit mai rapid și mai simplu. Informația circulă cu o repeziciune de nedescris, dând oamenilor posibilitatea să facă tranzacții avantajoase în toate sectoarele.

Odată cu acest avans tehnologic nici lumea pariurilor nu a rămas neschimbată. Și aici au avut loc schimbări majore, care i-au determinat pe pariori să investească și mai mulți bani în pariuri. De asemenea, și timpul alocat pariurilor a crescut.

Din momentul înființării caselor de pariuri, lumea pariurilor a cunoscut un boom fantastic. Înmulțirea ofertelor de pariuri, a bonusurilor extraordinare oferite de acestea a atras atenția pariorilor cu experiență și nu numai.

Fanii sportului au început să se distreze și să câștige bani la orice oră din zi și din noapte. Mediul online le-a dat șansa să facă pariuri online oricând, de oriunde. De asemenea, le-a dat posibilitatea celor mai experimentați să devină tipsteri și să propună ponturi pariuri gratuite pe site-uri precum 10pariuri.ro, cu scopul de a veni în sprijinul celor dispuși să investeacă în pariuri sportive.

Din categoria tipsterilor care propun ponturi pariuri gratuite face parte și Alin, un tânăr pasionat de sport și de pariuri, care a decis, într-o zi, după ce a căpătat experiență într-ale pariurilor să devină tipster.

Povestea lui Alin începe…

La vârsta de 18 ani când, iubitor al sportului fiind, a decis să înceapă să parieze. Știa că pariurile sunt foarte distractive. Pariezi și aștepți cu emoție să vezi dacă pronosticul tău a fost corect și ai câștigat ceva. Căci…nu-i așa, distracția urmată de câștig este mai fermecătoare?

Așa că, zis și făcut. A început să parieze, să se informeze, să se distreze… Prima casa la care a pariat a fost casa de pariuri a Loteriei Române, Pariloto. Câștigul a venit și el…într-o zi…iar asta i-a plăcut enorm.

Vezi și:   Uzbekistan este o „mașină de goluri” în deplasare

Așa că a continuat să parieze și să afle din ce în ce mai multe lucruri despre pariuri și casele de pariuri online. Cucât a strâns mai multe informații, cu atât i-a fost mai ușor să facă pariuri și să câștige.

Și, fiindcă această lume l-a atras din ce în ce mai tare, nici eșecurile nu l-au făcut să renunțe, ci l-au ambiționat și l-au determinat să continue să parieze.

Așa a și făcut. În momentul în care au apărut casele de pariuri online, Alin avea deja experiență și i-a fost foarte ușor să parieze online. Prima casă la care a pariat a fost bet365.ro și a avut succes.

Succesul l-a determinat să vrea mai mult. Din acest motiv, acum 8 ani, în primul an de facultate, a devenit tipster.

Ca tipster a avut posibilitatea de a ajuta mulți pariori să facă pariuri de succes, iar asta i-a adus mult satisfacții. Renumele de bun parior a atras atenția celor de la 10pariuri.ro.

În 2015, Alin începe colaborarea cu 10pariuri.ro

De atunci propune ponturi pariuri gratuite și îi face fericiți pe cei care îi urmăresc zilnic proiectele sale speciale, Biletul Zilei și Drumul spre 600 Ron.

Miza pe care Alin o folosește de obicei la pariuri este de 100 lei. Nu este o miza mare, dar este una cu care are de multe ori succes.

Alin pariază întotdeauna responsabil, adică nu mai mult decât își permite să piardă, iar asta recomandă și tuturor pariorilor, indiferent de experiența pe care o au.

Așadar, dacă vreți să pariați, iată…

Pontul zilei de 15.12.2016…

…care vine din Olanda 2. Eindhoven va juca pe teren propriu de la ora 21:00 cu GO Ahead, într-un meci ce contează pentru etapa a 18-a.

Vezi și:   Il Luce, Il Luce / Bani la pariuri ne poate aduce!

În prezent, echipa gazdă se află pe locul 12 cu 21 de puncte și are un golaveraj de 24-29, iar echipa oaspete ocupă locul 13 cu 19 puncte și are un golaveraj de 25-27. Statistica ultimelor 5 meciuri directe jucate pe acest teren este favorabilă echipei oaspete. GO Ahead a câștigat 2 meciuri, 2 s-au terminat la egalitate. Echipa gazdă s-a impus o singură dată cu 1-0.

Pronosticul său pentru acest meci este peste 2.5 goluri întrucât ambele echipe stau prost pe faza de apărare. Mizează pe acest pronostic fiindcă Eindhoven a înscris în ultimele 3 partide de pe teren propriu 6 goluri și a primit 6. În timp ce oaspeții au înscris în ultimele 3 partide din deplasare 2 goluri și au primit 8.

și

Drumul spre 600

Astăzi, propune două evenimente ce oferă o cota totală de 1.92. MVV Maastricht-AZ Alkmaar (cotă 1.44), FC Sevilla- UD Levante. A mizat pe un meci spectaculos din Olanda 2. Dar și pe Sevilla, echipă ce vine după un macel la Real Madrid 5-0.

Betano și Unibet sunt casele recomandate de Alin pentru a plasa pariurile

De ce să pariați la aceste case de pariuri online? Fiindcă ofere bonuri foarte bune la înregistrare, pariuri live, pariuri pre-meci și multe alte lucruri interesante. 500 lei este bonusul oferit la înregistrare de către Betano, 250 lei este cel oferit de Unibet.

------------------------------
Dacă ţi-a plăcut articolul intră în Comunitatea SPORTescu de aici și distribuie-l către prietenii tăi. Poate și ei vor să-l citească. Mulțumim.
----------
Acest articol este proprietatea SPORTescu.ro, fiind protejat de legea drepturilor de autor. Preluarea conținutului se poate face doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articolul respectiv.

LĂSAȚI UN MESAJ

Loading Facebook Comments ...