Neșu unește inimi la Steaua! Toată lumea e alături de el!

Neșu unește generații de fotbaliști și generații de suporteri la Steaua, pentru că face parte din spiritul acestei echipe.

Un steag in peluza cu chipul lui Mihai Nesu.Neșu unește inimi, caractere, ne unește pe toți pentru fotbal. Energia lui, atitudinea din teren, ambiția, lupta pe care o dădea meci de meci cu adversarii, ca un adevărat gladiator, a rămas în mintea fanilor și în mintea noastră, a tuturor, a coechipierilor și a adversarilor săi.

Toți fanii Stelei, din toate facțiunile, au hotărât să susțină cauza lui Mihăiță Neșu pe 9 mai, într-un eveniment ce se va disputa la sala Polivalentă din București, și să-i dedice aniversarea  a 30 de ani de la câștigarea Cupei Campionilor Europeni. Toți au nevoie de spiritul lui Neșu și de spiritul Stelei de altă dată, Mihăiță are nevoie de ei, pentrui că are nevoie de un moral puternic și de susținere.

Mihai e un mare luptător și acum, ajută prin fundația sa copiii cu dizabilități și boli cronice din România. Fiecare caz al Fundației e un meci pentru Mihai, meci pe care trebuie să-l câștige. Și de cele mai multe ori reușește să învingă, să ajute. Foarte multă lume apreciază ce fac Mihai Neșu, George Ogăraru și Andreea Ogăraru cu această fundație, din păcate foarte puțini oameni potenți financiar s-au implicat în proiect.

Foști mari jucători ai clubului din Generația 86, câștigătoare a Cupei Campionilor Europeni, au răspuns apelului de unitate al fanilor steliști și vor fi prezenți pe 9 mai pentru o partidă demonstrativă împotriva Generației 2006 a roș-albaștrilor, cea care juca în acel an împotriva lui Real Madrid în grupele Ligii Campionilor, cu Mihai Neșu în lot.

Mihăiță Neșu a luptat pentru Steaua, pentru Utrecht, pentru națională, luptă acum pentru copiii cu probleme, dar trebuie să lupte și pentru el însuși, pentru recuperarea lui. Cei care știu ce înseamnă spirit și sacrificiu, fanii adevărați ai fotbalului, cei care iubesc acest sport, dar și cei care-l practică trebuie să vină pe 9 mai la Polivalentă. E nevoie de voi, acum puteți arăta că sunteți fani, acum puteți arăta că sunteți uniți pentru o cauză.

Conturile la care puteți dona pentru Mihai Neșu:

CONT RON: RO73BTRLRONCRT00A5705702

CONT EUR: RO58BTRLEURCRT00A5705702

CONT USD: RO28BTRLUSDCRT00A5705701

 

Credit foto: www.sportpictures.eu

------------------------------
Dacă ţi-a plăcut articolul și vrei să susții SPORTescu, iți dăm cateva idei:
- folosim unelte de marketing afiliat. Cumpărând prin link-urile afiliate, site-ul nostru primește un comision din partea magazinelor pe care le promovăm. Nu te costă nimic în plus și ai șansa să ne susții;
- intră în Comunitatea SPORTescu de aici;
- dă Share și transmite-l prietenilor tăi, poate și ei vor să-l citească.
Mulțumim.
----------
Acest articol este proprietatea SPORTescu.ro, fiind protejat de legea drepturilor de autor. Preluarea conținutului se poate face doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Loading Facebook Comments ...