Naţionala de handbal U20 luptă azi pentru bronz la CM

Naţionala feminină de hanbal U20 va lupta azi pentru medaliile de bronz, după ce a pierdut în faţa Danemarcei în semifinalele Campionatului Mondial din Rusia (25-28).

745659-13600315-1108614055867016-8124255712670845944-n (1)

Meciul cu Danemarca a fost unul echilibrat. Jucătoarele ambelor echipe au demonstrat că nu au ajuns întâmplător până în semifinalele Campionatului Mondial. Româncele au avut un joc convingător, frumos, dar nu au reuşit să conducă pe tabelă.
La finalul primei reprize, danezele erau în avantaj: 14-12. Defensiva echipei noastre a fost una destul de bună, dar aveam nevoie de mai multe faze de atac pentru a ne putea impune în faţa adversarelor.

Pentru naţionala noastră au marcat: Laslo – 8, Ilie – 6, Polocoşer – 5, Dache – 3, Ostase – 2, Taivan – 1.

Cea mai frumoasă fază a meciului a avut-o ca protagonistă pe Elena Dache. Într-un moment de neatenţie al defensivei daneze, românca a observant că poarta este goală şi a impresionat cu un gol de la distanţă.

Iulia Dumanska, jucătoarea naturalizată care evoluează pe postul de portar la echipa noastră, a fost cu siguranţă omul meciului. A reuşit să limiteze scorul cu paradele sale senzaţionale şi să îşi ţină echipa în joc. De altfel, handbalista care este originară din Ucraina, a fost o jucătoare decisivă pe întreg parcursul campionatului din Rusia.

Danemarca va juca azi finala împotriva ţării gazdă, Rusia, care s-a calificat în actul final al competiţiei după ce a trecut de naţionala Germaniei cu scorul de 32-25.
România se va confrunta cu Germania tot azi, în finala mică, iar fetele noastre speră să obţină bronzul. Mult succes!

Credit foto: ihf.info

------------------------------
Dacă ţi-a plăcut articolul și vrei să susții SPORTescu, iți dăm cateva idei:
- folosim unelte de marketing afiliat. Cumpărând prin link-urile afiliate, site-ul nostru primește un comision din partea magazinelor pe care le promovăm. Nu te costă nimic în plus și ai șansa să ne susții;
- intră în Comunitatea SPORTescu de aici;
- dă Share și transmite-l prietenilor tăi, poate și ei vor să-l citească.
Mulțumim.
----------
Acest articol este proprietatea SPORTescu.ro, fiind protejat de legea drepturilor de autor. Preluarea conținutului se poate face doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Loading Facebook Comments ...