Noi, arabii: pot fi mai multe doamne Reghecampf?

Fotbalul românesc se arabizează pe zi ce trece. Transferăm cei mai buni antrenori, cel mai bun jucător din campionatul intern, medici, maseuri, tot ce se poate!

Ana Maria Reghecampf,Raul Rusescu.

Da, arabii pot avea mai multe soţii, deci pot exista mai multe doamne Reghecampf. Adică domnul Reghe ar putea ţine în Arabia Saudită, dacă ar trece la islamism, mai multe neveste, dar trebuie să le iubească pe toate la fel! Femeile nu muncesc în ţările arabe, fac copii şi se ocupă de menaj, deci cele patru soţii imaginare ale lui Reghecampf nu pot fi impresare! S-ar şi călca pe picioare, vă daţi seama ce bătaie ar fi pe jucătorii de la Al Hilal!

În plus, cele patru doamne Reghecampf nu ar putea poza nud, aşa cum a făcut prima doamnă Reghecampf în România, pentru că în ţările arabe sunt interzise astfel de practici, site-uri sau reviste de gen.

Ţările arabe reprezintă totuşi un teritoriu periculos. În primul rând, nu-ţi poţi transfera Porcul! Iar asta e naşpa, pentru că oricând ai nevoie de unul care să îţi guiţe când vrei tu şi despre ce vrei tu. Şi cum mai organizează familia Reghecampf pomana porcului de Sărbători? Unde se mai cântă mult îndrăgitele manele? Urâtă situaţie! Da’ chiar, un manelist nu transferaţi?

Apoi, nu poţi să bei şi tu, ca tot omul, o sticlă de vin sau de şampanie, fiindcă şi consumul de băuturi alcoolice e interzis cu desăvârşire. Păi de-aia nu s-a dus Tănase acolo! Fără vinul roşu atât de plăcut, fără piţipoance dezbrăcate! Chiar nu se poate aşa ceva!

Meme Stoica n-ar fi putut ajunge niciodată manager în ţările arabe şi nici Cristi Borcea acţionar:  medicamenetele fără reţetă sunt strict interzise! Apropo, în puşcărie au voie cu pastile?

Nici nu ştim la ce să ne mai aşteptăm în viitorul apropiat. Poate va fi curtat şi preşedintele FRF, poate că Liga I se va transmite la Al Jazeera TV sau poate că DigiSport va prelua puternicele campionate ale Qatarului, Omanului şi Bahrainului! Assalam alaikum!

Sursa foto: Răzvan Păsărică / sportpictures.eu

------------------------------
Dacă ţi-a plăcut articolul și vrei să susții SPORTescu, iți dăm cateva idei:
- folosim unelte de marketing afiliat. Cumpărând prin link-urile afiliate, site-ul nostru primește un comision din partea magazinelor pe care le promovăm. Nu te costă nimic în plus și ai șansa să ne susții;
- intră în Comunitatea SPORTescu de aici;
- dă Share și transmite-l prietenilor tăi, poate și ei vor să-l citească.
Mulțumim.
----------
Acest articol este proprietatea SPORTescu.ro, fiind protejat de legea drepturilor de autor. Preluarea conținutului se poate face doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Loading Facebook Comments ...