La un pas de tragedie: Șumudică a ajuns la farmacie în Bosnia

La un pas de tragedie: Șumudică a ajuns la farmacie în Bosnia, înainte de Borac  vs CFR 2-1. Campioana României ar fi fost eliminată din Liga Campionilor dacă UEFA nu anula regula golului marcat în deplasare. Medicamentele contra aroganței cumpărate de Șumi nu și-au făcut efectul.

la un pas
Credit foto: Digisport.ro

După 3-1 la Cluj în prima manșă a turului I preliminar din Liga Campionilor, CFR Cluj părea că are de îndeplinit o formalitate în returul cu Borac Banja Luka. Poate că în trecut așa ar fi fost, dar, mai nou, pe banca tehnică a clujenilor este Marius Șumudică. După 90 de minute, bosnacii conduceau cu 2-0 și ar fi fost calificați în faza următoare, dacă UEFA nu elimina regula golului marcat în deplasare. Chipciu a evitat tragedia eliminării în minutul 118, cu un șut de la distanță, apoi s-a accindentat în timp ce se bucura.

La conferința de presă de după meci, Șumi a făcut circ, pardon, show. A început prin a le da un dos de palmă fanilor lui CFR: „Felicit publicul de aici. Mi-aș dori să am și eu un public ca acesta la Cluj”. Apoi, s-a declarat uluit de ospitalitatea farmaciștilor bosniaci: „M-am simțit foarte bine aici, aveți condiții foarte bune, am stat într-un hotel incredibil. Azi am fost la o farmacie și, incredibil, patronul a făcut tot posibilul să mă ajute”.

Borac, la un pas de o umilință istorică

Din informațiile noastre, Șumudică urmează un tratament împotriva îngâmfării. Farmacistul i-a dat niște pilule, dar l-a avertizat că acestea nu pot face minuni și că nu trebuie combinate sub nicio formă cu tricoul purtat cu gulerul ridicat. Mai mult, medicamentul administrat a avut efecte secundare: tehnicianul n-a mai înțeles nici el nimic din indicațiile date echipei și a început să vadă dublu ocaziile mari de gol, pe viu și pe telefon.

Vezi și:   Lovitură de teatru la CFR Cluj: Șumudică l-a lucrat pe Dan Petrescu!

„Am făcut un calcul acum. Cu Banja Luka acasă, Supercupa și cu Banja Luka în deplasare, am avut peste 30 de ocazii de a marca. Dacă nu era scoasă această regulă (n.r. – a golului marcat în deplasare), la Cluj trebuia să fie vreo 7-1 şi azi trebuia să fie vreo 6-7 la 0, fără să marcheze ei. Nu mă pune într-o situație proastă! Te rog, respectă-mă!”, s-a zbârlit Șumi la un jurnalist local, scoțând fumuri pe nări. Așadar, nu CFR trebuie să îi mulțumească lui Ceferin, așa cum a titrat malițios presa, ci Borac. Dacă nu era eliminată regula, ar fi fost 13-14 la 1 pentru Șumudică, la general. Umilință!

Din fericire, antrenorul român nu i-a confundat din nou pe bosniaci cu sârbii, cum a făcut-o la conferința de presă de dinainte de meci. Apropo de confuzii, până la urmă s-a făcut dreptate în Anglia: potrivit unor surse puse pe glume, aripa dură a producătorilor de castraveciori murați din Marea Britanie a vrut să atace ambasada Bulgariei pentru că această țară strică piața prin prețurile mici. Evident, englezii au încurcat iarăși steagurile și au atacat ambasada Italiei.

  • Acest articol este un pamflet și trebuie tratat ca atare.

------------------------------
Dacă ţi-a plăcut articolul intră în Comunitatea SPORTescu de aici și distribuie-l către prietenii tăi. Poate și ei vor să-l citească. Mulțumim.
----------
Acest articol este proprietatea SPORTescu.ro, fiind protejat de legea drepturilor de autor. Preluarea conținutului se poate face doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articolul respectiv.

LĂSAȚI UN MESAJ

Loading Facebook Comments ...