La un pas de tragedie: Șumudică a ajuns la farmacie în Bosnia

La un pas de tragedie: Șumudică a ajuns la farmacie în Bosnia, înainte de Borac  vs CFR 2-1. Campioana României ar fi fost eliminată din Liga Campionilor dacă UEFA nu anula regula golului marcat în deplasare. Medicamentele contra aroganței cumpărate de Șumi nu și-au făcut efectul.

la un pas
Credit foto: Digisport.ro

După 3-1 la Cluj în prima manșă a turului I preliminar din Liga Campionilor, CFR Cluj părea că are de îndeplinit o formalitate în returul cu Borac Banja Luka. Poate că în trecut așa ar fi fost, dar, mai nou, pe banca tehnică a clujenilor este Marius Șumudică. După 90 de minute, bosnacii conduceau cu 2-0 și ar fi fost calificați în faza următoare, dacă UEFA nu elimina regula golului marcat în deplasare. Chipciu a evitat tragedia eliminării în minutul 118, cu un șut de la distanță, apoi s-a accindentat în timp ce se bucura.

La conferința de presă de după meci, Șumi a făcut circ, pardon, show. A început prin a le da un dos de palmă fanilor lui CFR: „Felicit publicul de aici. Mi-aș dori să am și eu un public ca acesta la Cluj”. Apoi, s-a declarat uluit de ospitalitatea farmaciștilor bosniaci: „M-am simțit foarte bine aici, aveți condiții foarte bune, am stat într-un hotel incredibil. Azi am fost la o farmacie și, incredibil, patronul a făcut tot posibilul să mă ajute”.

Borac, la un pas de o umilință istorică

Din informațiile noastre, Șumudică urmează un tratament împotriva îngâmfării. Farmacistul i-a dat niște pilule, dar l-a avertizat că acestea nu pot face minuni și că nu trebuie combinate sub nicio formă cu tricoul purtat cu gulerul ridicat. Mai mult, medicamentul administrat a avut efecte secundare: tehnicianul n-a mai înțeles nici el nimic din indicațiile date echipei și a început să vadă dublu ocaziile mari de gol, pe viu și pe telefon.

Vezi și:   Antrenorul Parmei își bate joc de Man și de Mihăilă

„Am făcut un calcul acum. Cu Banja Luka acasă, Supercupa și cu Banja Luka în deplasare, am avut peste 30 de ocazii de a marca. Dacă nu era scoasă această regulă (n.r. – a golului marcat în deplasare), la Cluj trebuia să fie vreo 7-1 şi azi trebuia să fie vreo 6-7 la 0, fără să marcheze ei. Nu mă pune într-o situație proastă! Te rog, respectă-mă!”, s-a zbârlit Șumi la un jurnalist local, scoțând fumuri pe nări. Așadar, nu CFR trebuie să îi mulțumească lui Ceferin, așa cum a titrat malițios presa, ci Borac. Dacă nu era eliminată regula, ar fi fost 13-14 la 1 pentru Șumudică, la general. Umilință!

Din fericire, antrenorul român nu i-a confundat din nou pe bosniaci cu sârbii, cum a făcut-o la conferința de presă de dinainte de meci. Apropo de confuzii, până la urmă s-a făcut dreptate în Anglia: potrivit unor surse puse pe glume, aripa dură a producătorilor de castraveciori murați din Marea Britanie a vrut să atace ambasada Bulgariei pentru că această țară strică piața prin prețurile mici. Evident, englezii au încurcat iarăși steagurile și au atacat ambasada Italiei.

  • Acest articol este un pamflet și trebuie tratat ca atare.

------------------------------
Dacă ţi-a plăcut articolul intră în Comunitatea SPORTescu de aici și distribuie-l către prietenii tăi. Poate și ei vor să-l citească. Mulțumim.
----------
Acest articol este proprietatea SPORTescu.ro, fiind protejat de legea drepturilor de autor. Preluarea conținutului se poate face doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articolul respectiv.

LĂSAȚI UN MESAJ

Loading Facebook Comments ...