Programul românilor, 13 august: luăm medalie la canotaj?

Printre sporturile în care vom avea astăzi, 13 august, reprezentanți la Jocurile Olimpice de la Rio se numără atletismul, canotajul și boxul. Fetele de la 8+1 trag pentru medalii.

rio-2016-echipajul-romaniei-de-8-1-feminin-s-a-calificat-in-finala-la-canotaj-27105

ATLETISM 

Cristina  Bujin – proba triplusalt, calificări; de la ora 15:40.
Cea mai bună performanță a Cristinei Bujin este medalia de bronz la Campionatele Mondiale Universitare din China (2011). Recordul său personal este de 6,38 la săritură în lungime și 14,42 la triplusalt.

Elena Panțuroiu – proba triplusalt, calificări; de la ora 15:40.
Cea mai bună performanță a Elenei Panțuroiu este medalia de argint obținută în 2015 la Campionatele Mondiale Universitare U23 din Estonia. În 2016, ea s-a clasat pe locul 5 la Campionatul Mondial indoor din Portland (SUA). Recordul său personal este de 6,44 la săritură în lungime și 14,15 triplusalt.

Ancuța Bobocel – proba 3000 m obstacole, calificări; de la ora 16:05
Ancuța a câștigat anul acesta proba de 3000 m obstacole în cadrul Campionatelor Internaționale ale României de la Pitești. Cea mai bună performanță a sa este înregistrată în 2009, când a câștigat Campionatul European de Atletism sub 23 de ani.

Bianca Răzor – proba 400 m, tur 1; de la ora 17:00.
Cea mai bună performanță a Biancăi Răzor a fost obținută în 2016, când sportiva româncă a cucerit medalia de aur în proba individuală din cadrul Campionatului Balcanic de la Istanbul, stabilind și recordul său personal de 52,82 s (alergare în sală). Recordul său de alergare în aer liber este de 50,37 s.

CANOTAJ

Roxana Cogianu, Ioana Strungaru, Mihaela Petrilă, Iuliana Popa, Mădălina Bereş, Laura Oprea, Adelina Boguş, Andreea Boghian şi Daniela Druncea – proba 8+, finala; de la ora 17:06

BOX

Mihai Nistor – categoria plus 91 kg, optimi; de la ora 19:15

Mihai Nistor debutează la JO într-un meci împotriva iordanianului Hussein Iashaish.

------------------------------
Dacă ţi-a plăcut articolul și vrei să susții SPORTescu, iți dăm cateva idei:
- folosim unelte de marketing afiliat. Cumpărând prin link-urile afiliate, site-ul nostru primește un comision din partea magazinelor pe care le promovăm. Nu te costă nimic în plus și ai șansa să ne susții;
- intră în Comunitatea SPORTescu de aici;
- dă Share și transmite-l prietenilor tăi, poate și ei vor să-l citească.
Mulțumim.
----------
Acest articol este proprietatea SPORTescu.ro, fiind protejat de legea drepturilor de autor. Preluarea conținutului se poate face doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Loading Facebook Comments ...