Irina Begu și Monica Niculescu, în „optimi” la Indian Wells în proba de dublu

Irina Begu și Monica Niculescu, în „optimi” la Indian Wells în proba de dublu, după ce sâmbătă au trecut de surorile ucrainene Daiana şi Ivana Iastremska.

Foto: sportpictures.eu

Partida de la competiția din California, SUA, dintre perechea Irina Begu/Monica Niculescu și cuplul Daiana/Ivana Iastremska n-a avut istoric, cele două românce spulberându-și adversarele, scor 6-1, 6-1, după doar 51 de minute de joc.

Adversarele fetelor noastre au fugit din calea războiului din Ucraina trecând în România cu bacul în vama Isaccea din județul Tulcea. Ulterior, surorile Yastremska au plecat în Franța.

„O primire foarte călduroasă! Toți cetățenii pașnici ucraineni sunt întâmpinați cu dragoste. Mulțumesc, România!”, a mulțumit românilor pentru ajutor Daiana Iastremska.

Adversarele din optimi au eliminat principalele favorite

În optimi la Indian Wells, Irina Begu și Monica Niculescu vor juca împotriva japonezelor Eri Hozumi/Makoto Ninomiya, care, în turul precedent, au trecut, scor 6-3, 6-3 de principalele favorite, Veronika Kudermetova (Rusia) și Elise Mertens (Belgia).

Pentru calificarea în optimile de finală ale probei de dublu la Indian Wells, perechea română şi-a asigurat un cec de 32.630 de dolari şi 120 de puncte WTA.

Turneul 1.000 WTA de la Indian Wells este dotat cu premii totale în valoare de 8.584.055 de dolari.

------------------------------
Dacă ţi-a plăcut articolul intră în Comunitatea SPORTescu de aici și distribuie-l către prietenii tăi. Poate și ei vor să-l citească. Mulțumim.
----------
Acest articol este proprietatea SPORTescu.ro, fiind protejat de legea drepturilor de autor. Preluarea conținutului se poate face doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articolul respectiv.

LĂSAȚI UN MESAJ

Loading Facebook Comments ...