Formidabilul David Popovici luptă azi pentru încă o medalie de aur!

Formidabilul David Popovici luptă azi pentru încă o medalie de aur la CM de natație! El și-a spulberat adversarii și în semifinala de la 100 m liber, reușind cel mai bun timp, 47,13, cu care a stabilit un nou record mondial de juniori!

Credit foto: facebook.com/frnpm

David a făcut din nou o cursă excepțională în semifinale, reușind să câștige după ce la jumătatea cursei nu se afla între cei mai rapizi trei înotători!

„Campion mondial în proba de 200 m liber, David a înotat fabulos în semifinala a doua, pe culoarul patru, și a încheiat cele două lungimi de bazin cu timpul de 47,13 secunde. Este cel mai bun timp din cele două semifinale, dar și un nou record mondial de juniori!”, a transmis Federația Română de Natație și Pentatlon Modern pe Facebook.

Al doilea timp din semifinale a fost obţinut de francezul Maxime Grousset, 47,54, în timp ce canadianul Joshua Liendo Edwards a fost înregistrat cu al treilea timp, 47,55.

Multiplul campion mondial şi olimpic american Caeleb Dressel s-a retras înaintea semifinalelor din „motive medicale”.

David luptă azi pentru încă o medalie de aur

Finala probei de 100 metri liber din cadrul Campionatului Mondial de Natație de la Budapesta va avea loc miercuri, de la ora 19:22.

David Popovici a cucerit medalia de aur în proba de 200 m liber, luni seara, cu timpul de 1,43:21, ocazie cu care a stabilit un nou record mondial de juniori, după ce îl ameliorase, duminică, în semifinale (1,44:40).

------------------------------
Dacă ţi-a plăcut articolul intră în Comunitatea SPORTescu de aici și distribuie-l către prietenii tăi. Poate și ei vor să-l citească. Mulțumim.
----------
Acest articol este proprietatea SPORTescu.ro, fiind protejat de legea drepturilor de autor. Preluarea conținutului se poate face doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articolul respectiv.

LĂSAȚI UN MESAJ

Loading Facebook Comments ...