Austriecii, din nou la start la Poiana Brașov!

Austriecii, din nou la start la FIS Children Trophy, ediția a doua, care se desfășoară la Poiana Brașov în perioada 19-20 februarie. Este vorba despre o întrecere sportivă dedicată copiilor U14 și U16.
FIS

Au confirmat participarea sportivi din opt țări, cea mai importantă delegație din străinătate fiind cea a Austriei.

Copii din categoriile U14 și U16 reprezentând Austria, Grecia, Franța, Ungaria, Brazilia, Liban, Bulgaria și România vor participa la cea de-a doua ediție a FIS Children Trophy, competiție care pune Poiana Brașov pe harta mondială la disciplina schi alpin.

FIS Children Trophy va continua să fie organizat în România până în 2022, fiind înscris încă trei ani în calendarul Federației Internaționale de Schi (FIS).

Pârtia de competiție este Subteleferic, iar ora de începere a întrecerilor de Slalom și Slalom Uriaș este 9:30 în zilele de 19 și 20 februarie.

Austriecii au luat cele mai multe medalii

Cea mai numeroasă delegație din străinătate este cea a grecilor, care, potrivit informațiilor pe care le deținem la această oră, numără 30 de sportivi și antrenori. Această țară a participat și anul trecut, alături de mici schiori și schioare din Austria, Argentina, Brazilia, Bulgaria, Georgia, Serbia, Turcia, Ungaria și România.

Dar cea mai importantă echipă care participă este cea a Austriei, o țară recunoscută pentru sportivii de valoare din schiul alpin. De altfel, la ediția precedentă a FIS Children Trophy, desfășurată tot în Poiană, austriecii au câștigat cele mai multe medalii.

„Sunt convins că aici, în Poiana Brașov, după această competiție reușită, vor veni mai multe echipe din diverse țări în următorii ani”, declara Milan Božić, secretarul general al Federației Sârbe de Schi și delegatul oficial FIS la ediția din 2018.

Ambasadorii competiţiei FIS Children Trophy sunt Ioan Valeriu Achiriloaie şi Ioan Gabriel Nan, cei mai reprezentativi schiori români din ultima perioadă.

------------------------------
Dacă ţi-a plăcut articolul și vrei să susții SPORTescu, iți dăm cateva idei:
- folosim unelte de marketing afiliat. Cumpărând prin link-urile afiliate, site-ul nostru primește un comision din partea magazinelor pe care le promovăm. Nu te costă nimic în plus și ai șansa să ne susții;
- intră în Comunitatea SPORTescu de aici;
- dă Share și transmite-l prietenilor tăi, poate și ei vor să-l citească.
Mulțumim.
----------
Acest articol este proprietatea SPORTescu.ro, fiind protejat de legea drepturilor de autor. Preluarea conținutului se poate face doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Loading Facebook Comments ...