Dinamo, executată de mafia umbrelor

Dinamo este executată de mafia umbrelor. Echipa antrenată de Vasile Miriuță nu poate pregăti așa cum trebuie asaltul final pentru play-off din cauza adversarilor din amicale, care nu știu cum să ia mai multe goluri ca să le iasă biletele la pariuri.

mafia umbrelor
Credit foto: Mircea Roșca / sportpictures.eu

După episodul scandalos cu Aris, în care ciprioții s-au dat la o parte ca să piardă la diferență de patru goluri, oficialii roș-albilor suflă și în iaurt. Potrivit gsp.ro, „câinii” au contramandat amicalul cu Karmiotissa pentru că au bănuit că se vor face din nou bani la pariuri pe spatele lor. „Dinamoviștilor li s-a părut suspect atacantul ciproților, Kypros”, a scris sursa citată.

De fapt, semnalmentele unui trucaj au fost evidente încă de la încălzire. „Jucătorii de la Karmitiossa făceau exercițiile clasice pentru o echipă care pregătește un blat: portarul se arunca numai în partea cealaltă, fundașii exersau hențul în careu, iar mijlocașii și atacanții repetau pasele greșite”, ne-a povestit un spectator dezamăgit, totuși, că partida nu a mai avut loc.

„Eu nu am jucat niciodată la pariuri. Nu știu ce e ăla un pariu. Habar nu am ce-i ăla handicap asiatic, că ți se returnează miza. Nu am auzit în viața mea de strategia Easy Money sau de Fibonacci sau de Martingale. Eu sunt de la țară. Dacă am intrat într-o agenție, am intrat doar ca să văd dacă sunt luminițe”, a declarat Dan Nistor, fără să îl acuze nimeni de nimic.

Jucătorii lui Dinamo sunt gata să iasă de pe teren în meciul de campionat cu FCSB dacă li se va părea că unii adversari, de exemplu Denis Alibec, sunt blat. „Îl vom urmări pe Alibec încă de la antrenament. Dacă îl vom vedea indolent, fără chef de fotbal, gesticulând, e posibil să cerem contramandarea meciului. Noi nu acceptăm să fim târâți fără să știm în combinații lipsite de moralitate. Suntem câini, avem mirosul foarte fin”, ar fi avertizat Vasile Miriuță.

De altfel, dinamoviștii au făcut 64 de denunțuri către inexistenta Comisie de Integritate a FRF în prima parte a campionatului, în 19 dintre acestea reclamând că propria echipă a avut o evoluție inexplicabil de slabă. Alte 536 de denunțuri au fost trimise spre FIFA și UEFA după meciuri internaționale.

Acest articol este un pamflet și trebuie tratat ca atare.

------------------------------
Dacă ţi-a plăcut articolul și vrei să susții SPORTescu, iți dăm cateva idei:
- folosim unelte de marketing afiliat. Cumpărând prin link-urile afiliate, site-ul nostru primește un comision din partea magazinelor pe care le promovăm. Nu te costă nimic în plus și ai șansa să ne susții;
- intră în Comunitatea SPORTescu de aici;
- dă Share și transmite-l prietenilor tăi, poate și ei vor să-l citească.
Mulțumim.
----------
Acest articol este proprietatea SPORTescu.ro, fiind protejat de legea drepturilor de autor. Preluarea conținutului se poate face doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Loading Facebook Comments ...