Cerniauskas: “Vreau să câştig primul trofeu în România!”

Lituanianul Vytaus Cerniauskas s-a alăturat lotului dinamovist din Italia. Portarul de 26 de ani a mai jucat în Liga 1 pentru Vaslui (2010-2014), revenind în campionatul nostru după un sezon petrecut în Polonia, la Korona Kielce

cerniauskas

Noua achiziţie a lui Dinamo a acceptat să stea de vorbă cu noi și trebuie să vă spunem că este primul interviu pe care SPORTescu.ro il publică. Oare ce şi-a propus Cerniauskas pentru sezonul următor, de ce a ales Dinamo şi ce îi place cel mai mult în România?

S: Spune-ne, la ce te aştepţi de la colaborarea cu Dinamo?
C: (scurt şi la obiect) Vreau să câştig primul trofeu în România!

S: Care este atmosfera de la echipă?
C: Am găsit aici mulţi jucători tineri, atmosfera, grupul şi stafful sunt foarte OK.

S: Care este obiectivul tău personal? Dar cel al lui Dinamo?
C: Eu am venit aici să joc cât mai mult  şi vreau să ajut echipa să facă performanţă. Dinamo e o echipa mare în România şi în ultima perioadă  nu a ocupat locul pe care îl merită.

S: De ce ai ales Dinamo, o echipă în insolvenţă care nu poate juca în cupele europene?
C: Nici anul trecut nu a jucat în cupele europene, dar nu e asta problema. Am ales Dinamo pentru că are un proiect interesant şi un antrenor foarte bun care poate să creeze un grup puternic aici.

S: Ce ţi-a plăcut în România?
C: În România îmi place vremea, aici e mult mai cald decât în ţara mea :).

S: Ai un mesaj pentru fanii dinamovişti?
C: Fanilor dinamovişti vreau să le spun că voi sunteţi al 12-lea jucător pe teren pentru Dinamo, iar noi, împreună, putem face rezultate bune!

credit foto: prosport.ro

------------------------------
Dacă ţi-a plăcut articolul intră în Comunitatea SPORTescu de aici și distribuie-l către prietenii tăi. Poate și ei vor să-l citească. Mulțumim.
----------
Acest articol este proprietatea SPORTescu.ro, fiind protejat de legea drepturilor de autor. Preluarea conținutului se poate face doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articolul respectiv.

LĂSAȚI UN MESAJ

Loading Facebook Comments ...