Bancul anului în fotbalul românesc: Rapid și Dinamo…

Bancul anului în fotbalul românesc: Rapid l-a dat afară pe Daniel Pancu pentru că echipa nu dădea goluri și vrea să îl aducă pe Dan Alexa!!! Și „câinii” caută „principal”. Favorit ar trebui să fie Giani Kiriță, adept al filosofiei „pumnii mei minte nu are”. Gigi Becali îl face pe Meme Stoica ofițer!

bancul
Credit foto: Sportpictures.eu

Daniel Pancu a fost demis de la Rapid. Printre altele i s-a reproșat că echipa nu înscrie. Șefii clubului încearcă să îl aducă pe Dan Alexa. Pe bune? Îl dai afară pe Pancu pentru că echipa nu dă goluri și îl aduci pe Alexa, ale cărui echipe dau un gol de Paște și unul de Crăciun? E ca și cum l-ai tocmi pe Celentano din „Las Fierbinți” să-ți facă o lucrare de lux.

Și Dinamo își caută antrenor după ce jucătorii de pe teren și din conducere l-au dat afară pe Dușan Uhrin jr. Se caută un tehnician cuprins de spiritul DDB.

Nu știm de ce durează atât ca să îl găsească. Candidatul ideal se vede de pe Lună: Giani Kiriță. Adept al filosofiei „mușchii mei minte nu are”, Giani știe cum să își domine psihic omologii. Parcă vedem cum se duce la Bogdan Argeș Vintilă, îi dă peste mână de îi sare carnețelul de notițe (n.r. – telefonul cu mesaje de la patron) și îi spune: „Ești varză, nu știi nimic, ești cel mai prost din curtea școlii, ala bala portocala, din oceanul Pacific… ”.

Bancul cu Meme

Potrivit gsp.ro, angajații lui Gigi Becali sunt plătiți cu salarii mici, din ce în ce mai mici, și fără respect. De aceea, după program, se deghizează în cerșetori și se postează în fața palatului. Astfel, primesc mulți bani, plus respect.

Vezi și:   Tipologiile consumatorului de sport: generația nouă este „multitasking”

Rămânem la FCSB. Becali i-a spus lui Meme Stoica că (n.r. – cacofonie acceptată în cazul de față) poate să fie el ofițer de presă, ca să nu-i mai dea salariu și lui Făiniș. Chiar așa. Dacă îl vedem pe Ilie Năstase în uniformă în general, de ce nu ar apărea Meme îmbrăcat în ofițer, pe banca tehnică?

S-a aflat de ce Alin Fica (18 ani) a fost scos de pe teren abia în secunda 24 de Dan Petrescu în Gaz Metan – CFR (0-0). „Bursucul” ar fi vrut să-l termine moral pe copil înlocuindu-l în secunda 5, dar i-a venit să strănute, și-a dus mâinile la față și timpul a zburat nemilos.

Întârzierea era să-l coste pierderea meciului. Ca să nu se repete situația și în derby-ul cu FCSB, Omrani va cădea secerat pe gazon imediat după lovitura de start, mimând că a fost lovit de o monedă aruncată din afara stadionului, iar infamul jucător U21 va fi schimbat.

„E campionatul proștilor!”, s-a revoltat Petrescu. Corect. Pe pagina de Facebook a campioanei a apărut mesajul „CFR – FCSB se va disputa cu porțile deschise! Hai și tu la stadion”.

  • Acest articol este un pamflet și trebuie tratat ca atare.

------------------------------
Dacă ţi-a plăcut articolul intră în Comunitatea SPORTescu de aici și distribuie-l către prietenii tăi. Poate și ei vor să-l citească. Mulțumim.
----------
Acest articol este proprietatea SPORTescu.ro, fiind protejat de legea drepturilor de autor. Preluarea conținutului se poate face doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articolul respectiv.

LĂSAȚI UN MESAJ

Loading Facebook Comments ...