AJF Teleorman, pe cale să retrogradeze două echipe care se puteau salva

AJF Teleorman este pe cale să retrogradeze două echipe care se puteau salva! Asta după ce FRF a lăsat la latitudinea Asociațiilor Județene de Fotbal modalitatea de a încheia sezonul.

ajf teleorman

Printre scenariile propuse membrilor asociați se numără și posibilitatea ca echipele de pe ultimele două locuri să retrogradeze direct, deși acestea se aflau la 3, respectiv 4 puncte de formația de deasupra liniei.

Federația Română de Fotbal a decis ca din Liga a 2-a și Liga a 3-a să nu retrogradeze nicio echipă în acest sezon, în contextul nedisputării unui număr mare de etape din cauza pandemiei de Covid 19. Federalii au dat puteri depline conducerilor Asociațiilor Județene de Fotbal în privința modalității prin care se vor încheia campionatele din Liga a 4-a.

AJF Teleorman, Adresă cu 4 scenarii

AJF Teleorman a trimis membrilor o adresă cu patru scenarii posibile. În contradicție cu viziunea FRF, două dintre variante prevăd retrogradarea directă a formațiilor aflate pe ultimele două locuri în clasament, Viitorul Butești și Avântul Stejaru.

Înainte de întreruperea competiției, Viitorul se afla la trei puncte de salvare, iar Avântul la patru puncte. Așadar, cele două echipe se puteau menține în Liga a 4-a, dacă ar fi avut șansa de a duce „lupta” pe teren.

În funcție de votul membrilor asociați, care va fi dat în funcție de interese, nu neapărat de cum ar fi corect să se procedeze, AJF Teleorman este pe cale să facă o nedreptate. Situația poate să nu fie una singulară la nivelul întregii țări.

------------------------------
Dacă ţi-a plăcut articolul intră în Comunitatea SPORTescu de aici și distribuie-l către prietenii tăi. Poate și ei vor să-l citească. Mulțumim.
----------
Acest articol este proprietatea SPORTescu.ro, fiind protejat de legea drepturilor de autor. Preluarea conținutului se poate face doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articolul respectiv.

LĂSAȚI UN MESAJ

Loading Facebook Comments ...