Puriul n-are milă de Dinamo: 1-1 în „Ștefan cel Mare”

Puriul n-are milă de fosta lui echipă și o lasă pe loc retrogradabil după 1-1 în „Groapă”. E drept că Dinamo mai are două meciuri restante.

puriul
FOTO:Octavian Cocolos/Sport Pictures

Jocul „câinilor” a fost din nou destul de slab, echipa lui Mihalcea retrăgându-se în apărare după golul de 1-0, marcat de Sorecu, din penalty, în minutul 10.

Invitați să atace, ieșenii au preluat inițiativa și au făcut-o multe minute neconvingător, dar, trepat, au apărut și ocaziile. E drept că Dinamo putea face 2-0 la un șut foarte bun al lui Neicuțescu, de la aproape 25 de metri, mingea lovind transversala.

Presiunea oaspeților s-a accentuat spre final. Skovajsa a avut o intervenție întârziată și inutilă la De Iriondo în suprafața de pedeapsă dinamovistă și arbitrul Chivulete a dictat penalty, în minutul 80. Andrei Cristea a transformat, aducând un punct Iașiului, punct care ar putea conta decisiv pe final de campionat.

Dinamo e pe locul 13, cu 21 de puncte (golaveraj 5-9), după 7 meciuri disputate în play-out, în timp ce Politehnica și Puriul se află pe 12, cu 22 de puncte (11-10) din 9 jocuri.

„Îmi doresc ca atât noi, cât și Dinamo să ne salvăm de la retrogradare. Am avut o problemă după o intrare brutală a lui Viera, jucător care nu mai are ce căuta la acest nivel, și am stat într-o clinică în București să mă refac. Mă bucur că am reușit să joc azi și să mai și marchez.”, a spus Andrei Cristea la final.

------------------------------
Dacă ţi-a plăcut articolul intră în Comunitatea SPORTescu de aici și distribuie-l către prietenii tăi. Poate și ei vor să-l citească. Mulțumim.
----------
Acest articol este proprietatea SPORTescu.ro, fiind protejat de legea drepturilor de autor. Preluarea conținutului se poate face doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articolul respectiv.

LĂSAȚI UN MESAJ

Loading Facebook Comments ...