Vor ajunge Alexander Zverev și David Ferrer la o înțelegere de lungă durată?

Vor ajunge Alexander Zverev și David Ferrer la o înțelegere de lungă durată? Conform ziarului spaniol Marca, Ferrer va fi mai întâi antrenorul lui Zverev pentru o perioadă de probă, de 15 zile.

vor ajunge
essentiallysports.com/

Dacă această colaborare decurge normal, ei vor începe colaborarea în septembrie, înaintea circuitului european oficial.

Cei doi s-au întâlnit ca jucători, în perioada în care David Ferrer activa, tânărul german reușind să se impună de 5 ori și cedând în fața spaniolului de 3 ori.

Ferrer își încheia cariera de 19 ani și avea să se retragă chiar în fața suporterilor din țara natală în urma unui meci cu Zverev, la Madrid, în 2019, când neamțul a câștigat partida.

Alexander Zverev, care în prezent ocupă locul 7 ATP, speră ca această colaborare să  îi aducă beneficii în dezvoltatea sa profesională.

Ferrer a fost și locul 3 ATP

David Ferrer a fost un jucător excelent, suprafața lui preferată fiind zgura, ca și a majorității jucătorilor iberici. El a reușit de-a lungul carierei să câștige 27 de trofee și să ocupe în 2013 locul 3 ATP. În același an reușea să meargă până în finală la Rolland Garros, fiind învins de mult mai titratul său compatriot Rafael Nadal, numit și „Regele de pe Zgură”.

David a fost un luptător și întotdeauna a ieșit cu fruntea sus din meciurile cu numele mari ale circuitului, reușind deseori chiar să se impună. În prezent, spaniolul are și o academie de tenis în Jávea, orașul său natal.

Vor ajunge cei doi să colaboreze penru o perioadă mai lungă?

------------------------------
Dacă ţi-a plăcut articolul și vrei să susții SPORTescu, iți dăm cateva idei:
- folosim unelte de marketing afiliat. Cumpărând prin link-urile afiliate, site-ul nostru primește un comision din partea magazinelor pe care le promovăm. Nu te costă nimic în plus și ai șansa să ne susții;
- intră în Comunitatea SPORTescu de aici;
- dă Share și transmite-l prietenilor tăi, poate și ei vor să-l citească.
Mulțumim.
----------
Acest articol este proprietatea SPORTescu.ro, fiind protejat de legea drepturilor de autor. Preluarea conținutului se poate face doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Loading Facebook Comments ...