TonusApp, prima aplicație de fitness din România!

TonusApp, prima aplicație de fitness din România, a fost dezvoltată de o echipă formată din oameni cu o experiență de peste 10 ani și certificări care atestă competențele necesare în domeniu. Aplicația înlocuiește cu succes antrenorul personal și are multe avantaje importante în comparație cu tutorialele găsite pe Internet.

tonusapp

A face sport urmând un program dintr-o aplicație este o noutate pe piața românească. Ideea conform căreia poți lucra cu un antrenor „abstract” nu este chiar simplu de asimilat, mai ales pentru o nație care, la nivel general, nu a integrat neapărat mișcarea ca și activitate cotidiană și care are și nevoie de ceva mai multe certitudini.

Din fericire, lucrurile se schimbă, lumea începe să practice sport din ce în ce mai mult și să înțeleagă din ce în ce mai clar beneficiile. Numărul de „adepți” este în creștere, numărul de formatori, de asemenea. În plus, începem să acordăm mai multă atenție pentru sănătatea noastră, cum ne simțim, cum ne hrănim, alături de modul în care vrem să arătăm. Și tot din fericire, sursele de informare sunt nenumărate și diverse, astfel încât „nu știu”, „nu pot”, „nu am timp” par să nu își mai găsească locul.

Totuși, se cere făcuta o filtrare. Este ok, facem mișcare și acest lucru este cel mai important. Dar cum alegem să facem mișcare? Mai exact, de ce să folosim o aplicație și nu un video de pe net?

1. O aplicație are la bază un concept, urmărește un obiectiv și are în spate o logică de antrenament. Fiecare program se construiește cu un scop: slăbire, tonifiere, focus pe partea inferioară a corpului, focus pe abdomen, etc. Astfel, setând obiectivul clar, fiecare program se construiește exact în acest sens și urmează o logică.

Vezi și:   Arian Superman: și-a pierdut piciorul stâng, dar a continuat să facă sport! Visul Jocurilor Paralimpice de la Tokyo

Exercițiile sunt alese exact pentru a îndeplini scopul ales și sunt îmbinate pentru a obține rezultatele pe care le dorim. TonusApp are ca scop slăbirea și tonifierea, este un program full body și este construit exact pe aceste coordonate.

2. O aplicație îți permite mai ușor monitorizarea progresului și verificarea rezultatelor. În momentul în care urmezi un program care respectă o logică, toate exercițiile sunt alese și combinate în acel scop, ele se pot și repeta de la o săptămână la alta, de exemplu, crescând numărul de repetări sau numărul de serii, tocmai pentru a susține ideea de progresie, de evoluție.

Urmând o asemenea structură, programul este mai eficient și îți permite mai bine monitorizarea progresului și verificarea rezultatelor.

Tonusapp are în spate o logică și o progresie a antrenamentelor, astfel încât fiecare persoană să poată sesiza exact creșterea gradului de dificultate și a modului în care organismul răspunde la antrenament.

3. O aplicație se construiește pe munca unor oameni care au la bază o experiență și competențe în domeniul fitness-ului. Pe Internet se pot găsi multe postări de antrenamente sau exerciții diverse, însă nu ai mereu garanția că persoanele care le exemplifică au la bază cunoștințe sau certificări sau că exercițiile sunt executate corect.

Există multe surse pe care le poti urmări, dar alege-le pe cele mai bune. Mai ales dacă ești la început și nu te-ai documentat suficient, nu reușești mereu să alegi sursele credibile și cele care te vor ajuta cel mai eficient să îți îndeplinești obiectivele.

TonusApp este o echipă de oameni cu o experiență de peste 10 ani și certificări care atestă competențele necesare în zona de fitness.

Vezi și:   "Iubește sportul" - Povestea de succes

Este adevărat că o aplicație de fitness este un produs nou și, de multe ori, suntem reticenți la nou și la schimbare. Însă, pentru a evolua, trebuie să luăm anumite decizii și să începem să ieșim din zona de confort. Nu avem decât de caștigat!

TonusApp îți oferă o saptâmână de antrenament, prin programul Demo, fără să fie nevoie să achiți ceva. În plus, ai acces la secțiunea de „Antrenament gratuit” doar prin crearea unui cont în aplicație.

În plus, în martie, TonusApp are o promoție de 30% reducere la programul Start. Ai toate motivele să încerci!

  • TonusApp este prima aplicație de fitness din România. Este disponibilă pe iOS, Android și web, integrând programe de fitness, dedicate exclusiv femeilor. TonusApp Start este un program de antrenament de o lună, cu 4 ședințe săptămânale, cu două variante de dificultate (ușor sau dificil) și care se poate efectua, în egală măsură, la sală sau acasă.

------------------------------
Dacă ţi-a plăcut articolul intră în Comunitatea SPORTescu de aici și distribuie-l către prietenii tăi. Poate și ei vor să-l citească. Mulțumim.
----------
Acest articol este proprietatea SPORTescu.ro, fiind protejat de legea drepturilor de autor. Preluarea conținutului se poate face doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articolul respectiv.

LĂSAȚI UN MESAJ

Loading Facebook Comments ...