Susţinere pentru Simona Halep

Susţinere pentru Simona Halep într-un moment foarte greu al carierei sale, asta vă cere SPORTescu! O merită cu prisosinţă!

Simona Halep este imbratisata de parinti la finalul meciului cu Petra Kvitova.Oameni buni, treziţi-vă! Locul 2 în lume, 3 sau chiar 4 reprezintă o performanţă pe care puţini români o pot atinge. Simona Halep a fost a doua din lume, acum e pe 4, performanţa ei e extraordinară, sublimă, istorică. Sunt pe 3 în lume fetele din naţionala de handbal, Drăgulescu a mai luat argint la Mondiale, iar din clubul restrâns al românilor extrem de competitivi mai fac parte fetele de la scrimă şi de la judo şi câte o gimnastă, din când în când.

Sunt atât de puţini românii performanţi în sport, încât trebuie să le pupăm mâinile când îi vedem pe stradă, şi nicidecum să-i denigrăm, să spunem că au ajuns acolo, sus, din întâmplare, că sunt deja „cai morţi”, cum văd că se tot comentează despre Simona Halep.

Fata asta micuţă a realizat ceea ce noi nu o să reuşim niciodată, să se menţină aproape de vârful unui top mondial, să se bată cu giganţii în domeniu, să îi mai şi învingă, să câştige turnee.

Simona v-a făcut să vibraţi la cote înalte, să deveniţi sau să redeveniţi mari fani ai tenisului, v-a insuflat bucuria, emoţia, v-a introdus în atmosfera marilor meciuri şi de aceea trebuie s-o respectaţi.

Simona trece într-adevăr printr-o perioadă mai dificilă, câştigă rar, nu mai are încredere în propriile lovituri şi în propriul joc, e clar că trebuie să schimbe ceva şi să îmbunătăţească anumite lucruri în pregătirea ei. Orice sportiv trece prin astfel de momente, sperăm ca Simona să le depăşească rapid.

Dar şi dacă nu va reuşi, chiar dacă va ieşi din top 10 (sperăm să nu se întâmple asta!), ea a făcut atât de multe pentru noi, fanii sportului! Pentru că ne place sportul, pentru că îl iubim, avem nevoie de astfel de momente de glorie şi bucurie, aşa cum ne-a oferit această fată minunată.

Simona are şi ea nevoie acum de noi, să simtă susţinerea noastră. La greu se văd fanii adevăraţi!

Stimă maximă, Simona, pentru excelenţa ta în sport!

Credit foto: Mircea Roşca / sportpictures.eu

------------------------------
Dacă ţi-a plăcut articolul și vrei să susții SPORTescu, iți dăm cateva idei:
- folosim unelte de marketing afiliat. Cumpărând prin link-urile afiliate, site-ul nostru primește un comision din partea magazinelor pe care le promovăm. Nu te costă nimic în plus și ai șansa să ne susții;
- intră în Comunitatea SPORTescu de aici;
- dă Share și transmite-l prietenilor tăi, poate și ei vor să-l citească.
Mulțumim.
----------
Acest articol este proprietatea SPORTescu.ro, fiind protejat de legea drepturilor de autor. Preluarea conținutului se poate face doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Loading Facebook Comments ...