„Studenții” leagă victoriile sub panou. „U” BT Cluj, încă un succes în EuroCup

„Studenții” leagă victoriile sub panou. „U” BT Cluj, încă un succes în EuroCup: 86-75 (51-24) cu Ratiopharm Ulm, campioana Germaniei, în grupa B a competiției.

În fața a 7.396 de spectatori, campioana României a avut o primă repriză „de vis”, intrând la cabine cu un avantaj consistent, de 27 de puncte!

Partea secundă a fost echilibrată, oaspeții apropiindu-se la opt puncte, 77-69, în minutul 38, dar „studenții” clujeni și-au revenit spre final, obținând victoria cu 86-75.

Principalii marcatori pentru U BT Cluj-Napoca au fost Seeley, cu 21 puncte, Guzman (16 puncte) și Mokoka (12).

A fost al cincilea succes din şase jocuri disputate pentru campioana României, ceea ce reprezentă, totodată, egalarea numărului total de victorii în tot sezonul trecut al EuroCup.

„Studenții” clujeni, pe locul 2 în grupa B din EuroCup

Totodată, această victorie a însemnat şi o revanşă pentru disputa din sezonului trecut, când „U” a condus aproape tot meciul cu Ulm, dar a pierdut în ultimul minut, scor 81-84.

În confruntările de până acum din grupa B, clujenii au obţinut următoarele rezultate: 80-71 cu Turk Telekom, 70-67 cu Slask Wroclaw, 88-92 cu JL Bourg, 89-74 cu Buducnost Podgorica şi 61-59 cu Aris Salonic.

După şase etape din grupa B a EuroCup, U BT Cluj este pe locul 2 în clasament, după liderul neînvins Gran Canaria.

Sursa foto: U BT Cluj-Napoca (Facebook)

------------------------------
Dacă ţi-a plăcut articolul intră în Comunitatea SPORTescu de aici și distribuie-l către prietenii tăi. Poate și ei vor să-l citească. Mulțumim.
----------
Acest articol este proprietatea SPORTescu.ro, fiind protejat de legea drepturilor de autor. Preluarea conținutului se poate face doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articolul respectiv.

LĂSAȚI UN MESAJ

Loading Facebook Comments ...