Știai de avantajele Stanleybet Club? Revelion în Dubai, Crăciun la Viena, tablete Huawei!

Știai de avantajele Stanleybet Club? Am devenit, de curând, membru al clubului, solicitând cardul gratuit într-o agenție stradală, și am avut imediat câteva beneficii importante: wi-fi gratuit în agenții sau posibilitatea de a plasa simplu și rapid biletele virtuale. Unde mai pui că pot să îmi petrec Revelionul în Dubai sau Crăciunul la Viena?

dubai-news

Pe lângă avantajele reprezentate de atmosferă și de prilejul de a socializa cu prietenii, Stanleybet îmi oferă și acest sistem despre care personal cred că este foarte interesant și „antrenant”. Așa cum am scris mai sus, tot ce trebuie să faci ca să intri în „Stanleybet club” este să soliciți cardul Stanleybet club de la orice agenție stradală.

Cardul nu m-a costat nimic! Din contră, am șansa să fiu premiat, profitând de beneficiile care vin o dată cu statutul de membru. Așadar, cu cât mai multe utilizări ale cardului, cu atât mai multe șanse de câștig:

O conectare/zi la wi-fi în agenție = 1 ȘANSĂ

Un bilet făcut pe site și plasat în agenție = 1 ȘANSĂ

Șansele adunate intră, automat, în tragerile la sorți în urma cărora sunt oferite, săptămânal, 3 tablete Huawei 8″.

Mai mult decât atât, pe 29 noiembrie va avea loc și o extragere extraordinară, unde vom afla care este norocosul care își va petrece Revelionul în Dubai!

Unul dintre membrii Stanleybet Club care va reuși să-și adjudece cele mai multe șanse în campanie va primi un premiu special, fără tragere la sorți: un Crăciun într-un oraș de poveste, Viena!

Stanleybet Club este singurul sistem de fidelizare a pariorilor din România. Membrii acestuia primesc notificări ale biletelor, plasează mai ușor biletele virtuale și au acces la multe alte beneficii, inclusiv internet gratuit în agenții.

Află mai multe despre campania „Premiem Membrii Stanleybet Club”.

------------------------------
Dacă ţi-a plăcut articolul și vrei să susții SPORTescu, iți dăm cateva idei:
- folosim unelte de marketing afiliat. Cumpărând prin link-urile afiliate, site-ul nostru primește un comision din partea magazinelor pe care le promovăm. Nu te costă nimic în plus și ai șansa să ne susții;
- intră în Comunitatea SPORTescu de aici;
- dă Share și transmite-l prietenilor tăi, poate și ei vor să-l citească.
Mulțumim.
----------
Acest articol este proprietatea SPORTescu.ro, fiind protejat de legea drepturilor de autor. Preluarea conținutului se poate face doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Loading Facebook Comments ...