Start în circuitul României la Padbol. Turneul Bucovinei, prima înfățișare

Start în circuitul României la Padbol, sportul care s-a dezvoltat foarte mult în România în ultima perioada. Turneul Bucovinei a avut loc pe 8 și 9 mai, la Rădăuți, și a fost susținut și sponsorizat de către Alexandrion Group.

start

Jucători de padbol din toată țara au pornit spre plaiurile Bucovinei, pentru a lua parte în weekend-ul 8-9 mai la Turneul Bucovinei, care deschide oficial circuitul Romanian Padbol Tour 2021, aflat deja la cea de-a doua ediție.

Competiția s-a desfășurat la baza sportivă Campo di Medici Rădauți și a adunat la start sportivi ce au reprezentat cluburi din București, Craiova, Giurgiu, Târgoviște, Cugir, Cluj, Bârlad, Galați, Rădăuți și Gura Humorului.

După două zile de confruntări în grupe și „sferturi”, semifinalele și finalele au fost absolut incendiare, finala fiind sută la sută oltenească. Pe locul întâi s-a clasat echipa formată din Olivian Surugiu (fost fotbalist al Universității Craiova) și Victoraș Popescu, care i-a învins pe Laurențiu Dinuică și Mihai Petre, ambele reprezentând clubul sportiv Flux Arena Craiova.

Start și la premii

Locurile 3 si 4 au fost intens disputate de echipele Padbol Giurgiu 1, formată din Mugurel Vrabie și Gabriel Turnea, și Padbol Arena1 din București, compusă din Gabriel Deaconescu și Andrei Păciucă, prima având câștig de cauză. Primele patru echipe se află deja la a treia participare în cadrul Romanian Padbol Tour.

Premiile au fost consistente, locul 1 alegându-se cu 2000 de lei, locul secund fiind premiat cu 1300 de lei, locul 3 cu 700 de lei, în timp ce locul 4 a fost răsplătit cu 400 de lei.

Romanian Padbol Tour 2021 va continua cu următoarele competiții: Turneul Olteniei (Craiova, 17-18 iulie), Turneul Moldovei (Bârlad, 21-22 august) și Cupa României (Complex Sportiv Național ”Lia Manoliu București”, 1-2 octombrie).

------------------------------
Dacă ţi-a plăcut articolul intră în Comunitatea SPORTescu de aici și distribuie-l către prietenii tăi. Poate și ei vor să-l citească. Mulțumim.
----------
Acest articol este proprietatea SPORTescu.ro, fiind protejat de legea drepturilor de autor. Preluarea conținutului se poate face doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articolul respectiv.

LĂSAȚI UN MESAJ

Loading Facebook Comments ...