Simona se relaxează la Singapore: face pizza și yoga!

Simona Halep încearcă să depășească momentul dificil al carierei prin metode inedite de relaxare: yoga și gătit. Simona se află în vacanță la Singapore, dorind să revină în circuit la forma care a consacrat-o.

Halep promovează turneul de la Singapore

Aflată în vacanță până la începutul lunii august, Simona Halep îmbină utilul cu plăcutul: se distrează și se relaxează la Singapore prin participarea la diverse activități, dar totodată se ocupă și de promovarea Turneului Campioanelor, care va avea loc între 25 octombrie și 1 noiembrie.

Simona a participat la un curs de yoga, iar timp de 30 minute, constănțeanca a executat diverse exerciții fizice. Ședința de yoga a fost urmată de prepararea unei pizza à la Simona.

„Ca și când cel mai bun tenis din lume nu ar fi de ajuns, WTA Finals Singapore face totul să impresioneze din toate punctele de vedere! 
Până la Turneul Campioanelor de la Singapore mai sunt doar 93 de zile!
‪ Abia aștept„, a scris Simona pe pagina ei de facebook.

Credit foto: www.theguardian.com

------------------------------
Dacă ţi-a plăcut articolul și vrei să susții SPORTescu, iți dăm cateva idei:
- folosim unelte de marketing afiliat. Cumpărând prin link-urile afiliate, site-ul nostru primește un comision din partea magazinelor pe care le promovăm. Nu te costă nimic în plus și ai șansa să ne susții;
- intră în Comunitatea SPORTescu de aici;
- dă Share și transmite-l prietenilor tăi, poate și ei vor să-l citească.
Mulțumim.
----------
Acest articol este proprietatea SPORTescu.ro, fiind protejat de legea drepturilor de autor. Preluarea conținutului se poate face doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Loading Facebook Comments ...