Simona eroina

Simona, eroina noastră, a bătut-o pe Kvitova cu dureri cumplite la picioare, din cauza băşicilor de la degete şi a unghiilor învineţite după partida cu Pliskova!

Simona HalepCe vreţi sacrificiu mai mare? Ce putem să-i cerem mai mult acestei copile modeste? Ce ar putea să facă în plus? Sunt sigur că mulţi dintre cei care o critică pe Simona Halep intră în panică dacă se taie uşor la un deget în bucătărie. Ce ar face ei în condiţiile în care a jucat Simona meciul cu Kvitova?

Dar să-i lăsăm pe frustraţi cu frustrările lor şi să revenim la acest sacrificiu incredibil al Simonei. Dincolo de faptul că este un sportiv extraordinar, Simona este un om cu un suflet ales. Când joci cu pantofi de sport cu un număr mai mare, ca să-ţi încapă bandajele, înseamnă că îţi pasă.

Îţi pasă de cei din jur, de colegi, de oamenii din sală, de antrenori, de fanii de la televizor. La banii pe care îi are în acest moment, Simona ar fi putut declara forfait la o mică durere, ca să nu rişte pe mai departe alţi bani pe care i-ar putea câştiga.

Am văzut-o pe Simona alergând după fiecare minge plasată de cehoaice pe colţurile terenurilor. Pe unele le-a ajuns, pe altele nu, dar a făcut tot ce este omeneşte posibil să câştige ambele meciuri. Au fost lovituri de excepţie, au fost şi lovituri mai slabe, de multe ori ne-am fi dorit să facă mai mult, să poată mai mult, să zboare, să ia toate punctele, dar Simona a făcut enorm.

A demonstrat că îşi iubeşte fanii, că ne iubeşte pe noi, toţi cei care o apreciem, ba chiar şi pe cei care o critică. A jucat cu bandaje şi pentru ei, ca să-i convingă de buna ei credinţă şi de ardoarea și plăcerea cu care joacă pentru România.

Exemplul Simonei trebuie arătat în şcoli, în centrele de copii şi juniori şi chiar transmis ca measaj motivaţional pentru sportivii români care se bat în confruntări internaţionale. Sacrificiul Simonei e suprem. Iubiţi-o, iertaţi-i erorile omeneşti şi nu o mai huliţi fără motiv! Chiar merită mai mult respect!

Credit foto: Mircea Roşca / sportpictures.eu

------------------------------
Dacă ţi-a plăcut articolul și vrei să susții SPORTescu, iți dăm cateva idei:
- folosim unelte de marketing afiliat. Cumpărând prin link-urile afiliate, site-ul nostru primește un comision din partea magazinelor pe care le promovăm. Nu te costă nimic în plus și ai șansa să ne susții;
- intră în Comunitatea SPORTescu de aici;
- dă Share și transmite-l prietenilor tăi, poate și ei vor să-l citească.
Mulțumim.
----------
Acest articol este proprietatea SPORTescu.ro, fiind protejat de legea drepturilor de autor. Preluarea conținutului se poate face doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Loading Facebook Comments ...