Simona e numărul 1!

Simona e numărul 1 pentru mine. Numărul 1 ca sportivă, ca atletă, ca luptătoare, ca mesager în străinătate al unei țări care cu greu mai găsește valoare în orice domeniu.

Aug 15, 2017; Mason, OH, USA; Simona Halep (ROU) returns a shot against Taylor Townsend (USA) during the Western and Southern Open at Lindner Family Tennis Center. Mandatory Credit: Aaron Doster-USA TODAY Sports
Credit foto: Aaron Doster-USA TODAY Sports

Simona e numărul 1 și ca spirit, ca tărie de caracter, ca inteligență în sport, ca rezistență, numărul 1 ca revenire din situații dificile.

Știu că are și multe defecte. E om și e normal să le aibă. Dar ce a făcut ea în sport până acum depășește nivelul nostru de trai, de înțelegere, de mișcare, chiar de acceptare pentru unii.

Simona e un animal de rasă de o valoare inestimabilă, e unică în țara asta care nu știe ce înseamnă valoare, ba dimpotrivă, ridică în slăvi nonvaloarea.

În această seară, Simona m-a dezamăgit enorm. Sunt aproape sigur că nu a fost ea pe teren în finala de la Cincinatti, cu Muguruza. Darren Cahill a băgat pe altcineva, a băgat-o pe sosia ei care nu știe tenis, care nu are ambiție, nu e sportivă, ci doar o simplă amatoare.

Vreau să uit repede această imagine, a sosiei Simonei, a acestei înfrângeri inexplicabile ca scor și ca joc. Și trebuie să uităm cu toții acest meci, această evoluție lamentabilă, rușinoasă, aș putea spune.

Gata, am uitat deja, serios! Simona a reușit prea multe în această carieră, e prea mare pentru noi, e un diamant în noroiul reprezentat de cei care o contestă.

N-am fi ajuns niciodată aici fără ea. N-am fi privit cu obidă, cu răutate, cu emoție, cu încrâncenare astfel de meciuri la nivel înalt.

Simona ne-a adus aici, în lumea bună a tenisului și a sportului mondial, Simona ne-a făcut să ne simțim mândri că suntem români, peste tot în lume, sunt sigur că ea va spăla această rușine și că ne va purta din nou spre victoriile ei minunate, care sunt și victoriile noastre!

Ridică-te, Simona!

------------------------------
Dacă ţi-a plăcut articolul și vrei să susții SPORTescu, iți dăm cateva idei:
- folosim unelte de marketing afiliat. Cumpărând prin link-urile afiliate, site-ul nostru primește un comision din partea magazinelor pe care le promovăm. Nu te costă nimic în plus și ai șansa să ne susții;
- intră în Comunitatea SPORTescu de aici;
- dă Share și transmite-l prietenilor tăi, poate și ei vor să-l citească.
Mulțumim.
----------
Acest articol este proprietatea SPORTescu.ro, fiind protejat de legea drepturilor de autor. Preluarea conținutului se poate face doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Loading Facebook Comments ...