Șase medalii pentru România la CE de canotaj: trei de aur și trei de bronz!

Șase medalii pentru România la CE de canotaj de la Munchen: trei de aur și trei de bronz! Tricolorii au triumfat sâmbătă în probele de dublu vâsle feminin și dublu rame masculin și feminin.

sase medalii
Credit: Pagina de facebook FR Canotaj

Ancuţa Bodnar şi Simona Radiş, campioane olimpice la Tokyo, au câştigat medaliile de aur în proba de dublu vâsle. Bodnar şi Radiş s-au impus detaşat, cu timpul 7:14,85, fiind urmate de Olanda (7:21.84) şi Italia (7:23.04).

Marius Cozmiuc şi Sergiu Bejan au cucerit medaliile de aur în proba masculină de dublu rame, după ce au câștigat finala cu timpul de 6:44.28. Cei doi au devansat echipajele din Marea Britanie (6:46.52) şi Spania (6:49.13).

De asemenea, România a câştigat medalia de aur și în proba feminină de dublu rame, după ce Ioana Vrînceanu şi Denisa Tîlvescu au fost cele mai bune în finală, cu timpul de 7 minute, 34 de secunde și 41 de sutimi. Ele au fost urmate de Marea Britanie (7:36.20) şi Olanda (7:39.49).

Șase medalii într-o zi! Bronz la patru rame feminin și masculin și la patru vâsle masculin

România a obținut sâmbătă și trei medalii de bronz: la patru rame feminin (Mădălina Bereş, Iuliana Buhuş, Magdalena Rusu şi Amalia Bereş), la patru rame masculin (Mihăiţă Ţigănescu, Mugurel Vasile Semciuc, Ştefan-Constantin Berariu, Florin Lehaci) şi la patru vâsle masculin (Mihai Chiruţă, Ciprian Tudosă, Ioan Prundeanu şi Marian Enache).

La Campionatele Europene de canotaj de la Munchen, care are loc în perioada 11-14 august, România participă cu 11 echipaje.

------------------------------
Dacă ţi-a plăcut articolul intră în Comunitatea SPORTescu de aici și distribuie-l către prietenii tăi. Poate și ei vor să-l citească. Mulțumim.
----------
Acest articol este proprietatea SPORTescu.ro, fiind protejat de legea drepturilor de autor. Preluarea conținutului se poate face doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articolul respectiv.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Loading Facebook Comments ...