Punct final proiectul Football Remembers

Timp de patru zile, în Republica Moldova s-a desfășurat un proiect deosebit, Football Remembers, dedicat celebrării a 100 de ani de la Christmas Truce

Punct final proiectul Football RemembersAzi au avut loc ultimele meciuri, cele care au opus echipele de fete și de băieți, în funcție de clasamentele înregistrate în primele zile de competiție.

În toate cele patru partide, băieții, deși erau cu doi ani mai mici decât fetele, au ieșit învingători. Iată rezultatele înregistrate:
Duelul locurilor 4 Comgazcic Comrat – Liceul Sportiv Comrat 0-4
Duelul locurilor 3 Drăsliceni – Zimbru 0-3
Duelul locurilor 2 Cioburciu – Sheriff Tiraspol 0-6
Duelul locurilor 1 Noroc Nimoreni – Buiucani 0-1

Ziua de închidere a acestui eveniment unicat, derulat în parteneriat de Ambasada Regatului Unit al Marii Britanii la Chișinău, alături de Federația Moldovenească de Fotbal, a fost onorată cu prezența de Ambasadorul britanic, Phil Batson, care a fost acompaniat de Ambasadorul german în Republica Moldova, doamna Ulrike Knootz și de Ambasadorul francez de dincolo de Prut Pascal Vagogne.

Mesajul principal al competițiilor a fost acela de a promova pacea, toleranța și buna înțelegere prin fotbal, în contrapartidă cu stările conflictuale.

Felicitări tuturor pentru punerea în practică a acestui eveniment!

------------------------------
Dacă ţi-a plăcut articolul și vrei să susții SPORTescu, iți dăm cateva idei:
- folosim unelte de marketing afiliat. Cumpărând prin link-urile afiliate, site-ul nostru primește un comision din partea magazinelor pe care le promovăm. Nu te costă nimic în plus și ai șansa să ne susții;
- intră în Comunitatea SPORTescu de aici;
- dă Share și transmite-l prietenilor tăi, poate și ei vor să-l citească.
Mulțumim.
----------
Acest articol este proprietatea SPORTescu.ro, fiind protejat de legea drepturilor de autor. Preluarea conținutului se poate face doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Loading Facebook Comments ...